Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zobaczysz malutki szybko dojdzie do siebie i już niedługo będziecie mogli pełną piersią odetchnąć i się sobą cieszyć 

Mama 28 stycznia, a brat 4 lutego i będą u mnie siedzieć do 14 lutego
Ja chyba oszaleję
Jak zaczną znowu coś odwalać to po prostu ich walizki za drzwi wystawię, ładnie im podziękuję i niech sobie robią co chcą. A ja mam doła jak nie wiem co, moja matka z bratem przyjeżdżająMama 28 stycznia, a brat 4 lutego i będą u mnie siedzieć do 14 lutego
Ja chyba oszaleję
Jak zaczną znowu coś odwalać to po prostu ich walizki za drzwi wystawię, ładnie im podziękuję i niech sobie robią co chcą.
Nika w razie czego załatw mi miejscówkę w Tworkach ;-)
może ty ich uprzedź z góry jakie masz plany to zrezygnują
Mama to jeszcze kumam a brat po co, że tak chamsko zapytam 
Żeby znowu się dobrze pobawić, powkurzać mnie, porozwalać kasę itp.
Już ich dzisiaj uprzedziłam, że sobie żadnych scen w domu nie życzę. Są dorośli, więc jak nawywijają to poniosą tego konsekwencje, ja sobie przez nich nie będę psuła pierwszych chwil z Młodą
Do tej pory nie usłyszałam zakichanego słowa: przepraszam, po tym jak mi na ślubie nawywijali. Udają oboje, że nic się nie stało. 

dla pocieszenia Kasiu- 2 tygodnie miną i pojadą,a pomyśl, jakbyś miała mieć ich co dzień... i już zaczynasz się cieszyć, ze to tylko 2 tygodnie;-)