Karoli4
Fanka BB :)
Witam sie porannie:-)
Sylwia, trzymam kciuki i mysle o Was.
Wszystko bedzie dobrze.
Z tych oznak porodu to ja mam skarjne wyczerpanie organizmu, apetyt.
Czopa, begunki,a przede wszystkim syndromu wicia gniazdka i sprzatania to ja nie mam
;-)
roxeen gratuluje pieknych ocen.
A tesc przepieknie Ci powiedzial:-)
Takze kochana nie rycz, tylko na porodowke sie zbieraj i rodz przed sobota

Sylwia, trzymam kciuki i mysle o Was.
Wszystko bedzie dobrze.
u nas też wypuszczają na 3 dobę
patrzcie co znalazłam:
Oto oznaki zbliżającego się porodu:
dziwne samopoczucie - możesz czuć się inaczej niż zwykle: zdenerwowana, niepewna, skrajnie wyczerpana albo przeciwnie, nadspodziewanie dobrze;
instynkt gniazdowy - jeżeli nagle odczujesz nieprzepartą chęć sprzątania i odkurzania, może to znaczyć coś więcej niż znużenie telewizją;
głód - napady wilczego głodu to znak, że twoje ciało magazynuje zapasy energii przed czekającym je trudnym zadaniem;
biegunka - to naturalny odruch organizmu służący opróżnieniu kiszki stolcowej, by nie stanowiła przeszkody w obniżaniu się główki;
czop śluzowy - możesz zauważyć na bieliźnie większą ilość śluzowej wydzieliny, niekiedy podbarwionej krwią. Jest to tzw. czop śluzowy, zamykający szyjkę macicy podczas ciąży, który najczęściej odkleja się, gdy szyjka przygotowuje się do porodu (czasem dopiero w trakcie).
Z tych oznak porodu to ja mam skarjne wyczerpanie organizmu, apetyt.
Czopa, begunki,a przede wszystkim syndromu wicia gniazdka i sprzatania to ja nie mam
;-)Mam się Wam czym pochwalić w sumie..a co tam pochwale się może to ostatnie takie ocenki piekne wiec się chwale
otóż po cięzkiej weekendowej pracy otrzymałam dzis sympatyczny telefon od mojego wykładowcy i pochwalił mnie za sumiennośc i terminowość
powiedział że nie spodziewał się że oddam prace w terminie bo był przekonany że już bede po porodzie
dlatego oglaszam wszem i w obec że Historia Starożytna zakonczona z nota 5
oraz Prehistoria Polski na tle PrehistoriI Europy - również 5:-):-)
Miły początek masakry jaka jeszcze mnie czeka...
Ale jest mi też dziś cholernie smutno :-(
Teściową mam okropnaale tesciu - do rany przyłozyć
jest wspaniałym człowiekiem!!!
Nawet moi rodzice nie cieszyli się tak bardzo z tego ze zostaną dziadkami tak jak mój tesc...
a dziś powiedział mi ze mam się pospieszyc i do soboty urodzić ...
zapytałam co się dzieje to mi powiedział, że wczesniej nie chciał mowic zeby mnie nie martwic ... ale w sobote rano wylatuje na 2 miesiace do Chin do Szanghaju
i on bardzo chciał by zobaczyc swojego wnuczka przed wyjazdem ...
siedze i płacze bo jest mi przykro, nikt jak on nie wyczekiwał tego dzidziołka - naprawdę !!!
A wysłali go w delegację na tak długo własnie teraz :--(
Kaja 3mam mocno kciuki za Ciebie kochana jutro !!!!
roxeen gratuluje pieknych ocen.
A tesc przepieknie Ci powiedzial:-)
Takze kochana nie rycz, tylko na porodowke sie zbieraj i rodz przed sobota

ale tesciu - do rany przyłozyć