Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem dlaczego ale te gatki mi się perwersyjnie kojarzą..... może to dlatego że wyposzczona jestem![]()

Przed Toba jeszcze kilka dni a jak sama czytasz to wszystko może się zdarzyć - i bez wcześniejszych oznak za chwile trafisz na porodówkę

Nie bardzo zrozumiałam - co miałabyś załatwić - dać komuś w łapę?
już nie wiem o co im chodzi. Wiem, że rodzice tez sie denerwują i to rozumiem, no ale bez przesady. Oni by poprostu chciweli, żebym już od najlepiej miesiąca leżała w szpitalu i czekała.
Ja mam wadę wzroku która się ciągle pogarsza i dlatego mam mieć CC i dlatego tez mama sie denerwuje, że jak poajde już z bólami to będzie za późno itp.

Czechow, bo mają dziurke w odpowiednim miejscu.... to nie wiem, czy one aby napewno ochronną funkcje miałyby spełniać i stąd te skojarzenia;-)
![]()
Czechow, bo mają dziurke w odpowiednim miejscu.... to nie wiem, czy one aby napewno ochronną funkcje miałyby spełniać i stąd te skojarzenia;-)
![]()

Wiesz kiedyś mówili, że dzieci przynoszą bociany. A one dopiero przylecą na wiosnę....Nie czekamy do wiosny rodzimy rodzimy

Hej ho, hej ho, na porodówkę by się szło...ale się nie pójdzie, bo cisza...:-(
Ale na poprawe humoru zobaczcie jak wyglądaja psie gacie z "cykoriami"
MAJTKI NA CIECZKĘ Z KOKARDĄ I CYKORIAMI rozm.0 (870105475) - Aukcje internetowe Allegro![]()