reklama

Styczniówki 2010 !!

czesc dziewczyny!!:-):-)
nam odcieli necika :-(:-(za to wczoraj mielismy cudownyyy wieczorek:-d:-d
mianowicie j sie oswiadczyl :blink::blink:nasza niunia nam dzisiaj zaczela postekiwacc sobie rano i sie usmiechac :-p nie w glowie jej spanie bylo;-)a jak ona nie spi to czemu inni maja spac hehe
czy wasze malenstwa tez tak mocno podnosza glowke:szok:?? Czasem az sie boje
gratulacje!!!!

reklama
czesc dziewczyny!!:-):-)
nam odcieli necika :-(:-(za to wczoraj mielismy cudownyyy wieczorek:-D:-D
mianowicie J sie oswiadczyl :blink::blink:nasza niunia nam dzisiaj zaczela postekiwacc sobie rano i sie usmiechac :-p nie w glowie jej spanie bylo;-)a jak ona nie spi to czemu inni maja spac hehe
czy wasze malenstwa tez tak mocno podnosza glowke:szok:?? czasem az sie boje

Ja również przyłączam się do WIELKICH GRATULACJI!!!

zapomnialam napisac mam maly problem
po cesarce boli mnie od zeber w dol i nie moge sie zalatwic
nawet siusiu sprawia mi bol w calym brzuszku:-( martwi mnie to

No właśnie czy mówiłaś o tym lekarzowi?
Czy miałaś już ściągane szwy? Jeśli nie to podczas zabiegu spytaj lekarza niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku? Jeśli tak umów się albo do swojego gina albo do przychodni przyszpitalnej.

na początku zawsze ciągnie to normalne ale to że nie możesz się załatwić mówi że powinnaś to sprawdzić

Ech... lekarze.... któraś z dziewczyn z bb (innych wątków) napisała kiedyś że dopiero jak postraszyła mężem który pracuje w TVN (nie pracuje tam) to dopiero ją wzięli na serio.

Sandrq ogromne gratulacje !!!

Sylwia daj znać jak po operacji. Trzymamy za Was mocno kciuki od rana:tak:
Jejku jak czytam sms-y od Pauli to włosy mi się jeżą na głowie, ja bym szybko z tego szpitala zwiewała :sorry2:
Jak mi się dzisiaj nic nie chce, jestem już zmęczona samym faktem, że musiałam wstać :-p

reklama
Ja takze bym zwiewała:dry:dziewczyna przyjeżdża z takim rozwarciem nieciekawym łozyskiem i ginka w sumie ją tam wysłała(mogła dac skierowanie wtedy na szczescie ja mam)a tu takim tekstem się rzuca masakra....:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry