• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale tu spokojniutko ostatnio:szok:Można chociaż nadrobić z czytaniem:-D:-D
Ja jestem zła spędziłam pół dnia w przechodni .czekałam na swoją kolejkę na ktg potem na jakiegoś lekarza, aby mi powiedzieć że badanie wyszło Oki:wściekła/y::-(Nawet nie zajrzał mi pod majtecz:-pki by zobaczyć jak się sytuacja rozwija :wściekła/y:a przynajmniej rozszerza:-(:no:
I tak nic nadal nie wiem:no: W piatek idę do swojego gina on mi nie odmówi obejrzenia hahahaha:-D

reklama
Pasibrzuch - Ja ostatnio wole nie ryzykować z ostrymi narzędziami i zaopatrzyłam się w krem do depilacji:-p:-D

Nika- jakieś ekshibicjonistki żeśmy się zrobiły w tej ciąży, zobaczymy lekarza i już majtki chcemy zdejmować:-p;-):-D

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio wole nie ryzykować z ostrymi narzędziami i zaopatrzyłam się w krem do depilacji:-p:-D
A ja w męża:-pJak mnie doprowadził do takiego stadium hippo[1].gif to niech mi teraz pomaga:-):-D
Nie wiem jak wy ale ja na przykład sama już z wanny nie wyjdę !więc niech się troszkę pomęczy i mi pomoże:-)

Teraz to my już przed wszystkimi chętnymi chyba te majtki zdejmujemy :-D

Macy, święta racja. Cycole są do karmienia, a jak nam się nie będą podobały to se strzelimy nowe!:-D:-D:-D

Nika, ja jeszcze wychodzę z wanny sama (bo muszę, jak M w pracy), ale zajmuje mi to dużo czasu i długo muszę się zbierać ;-)

Robię sobie pieczony chlebek z czosnkiem, po porodzie pewnie będę mogła zapomnieć o takich pomysłach.

Ostatnia edycja:
Bo ja to bym chciała żeby ktos mi w końcu powiedział konkretnie ile mi pozostało:-(
Z miesiączki mam datę 24 ,01
z usg mam datę 27,01
a ostatnio jak byłam na usg w Pruszkowie i W-WA to mi powiedzieli że mam sie szykować na 15-17
Po Prostu mozna zgłupieć!:wściekła/y:
a jeszcze jak wejdziesz na wątek z dzidziulkami to aż Cie skręca bo chcesz miec swoje już przy sobie a tu pupa!:wściekła/y::wściekła/y:
I wstajesz co dzień rano i myślisz a może to już dziś?:confused:
Zresztą mysle że każda w dwu paku tak mysli jak ja:baffled::-D

A co do karmienia piersią to coś znalazłam na poprawę nastrojua05133806e.jpg

Pasibrzuch, niekoniecznie. Zależy, czy Twoje dziecko będzie tolerowało czosnek czy nie. Taki świeży może zmieniać smak mleka, ale taki pieczony jest już przecież inny.

jola witaj z powrotem:-) dobrze, ze juz w domku.

ja juz leze w wyrku. Ile jestescie w stanie wytrzymac w pozycji stojacej? bo ja max godzine juz na koniec tak mnie plery bola, ze nie idzie wytrzymac:baffled::baffled::baffled:

Rewelka :-D:-D:-D zdjęcia zdjęciami, ale w szpitalu to mnie skręcało, na zdjęciach nie widać, jakie te dzieciaczki maleńkie są i słodkie, a tu na wyciągnięcie ręki takie maluszki...
chodzić coraz gorzej, całe spojenie boli... wszyscy pytają, czy coś się dzieje, a tu ciągle ta sama odpowiedź - nie, nic...:baffled::dry::-(

Macy, to nie jest pieczony czosnek, bo z chlebka robi się na patelni i masełku tościk i potem nasmarowuje się go czosnkiem świeżym, a potem soli. Takie proste, a pyszne, bo smak dzieciństwa :-)

Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo:-D) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki:sorry2: opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami:tak:

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla:blink:
Witaj z powrotem:-)
Też sie zastanawiam jak poszła operacja Oliwierka:confused:
Ja dzisiaj grzeszę, piję żywca z sokiem:-p ale tylko szklaneczkę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry