Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Mamuśki i Dwupaczki ;-)
Uprzejmie donoszę, że w dalszym ciągu nie rodzę i objawów porodowych w dalszym ciągu nie odnotowanoNo, ale dzisiaj Młoda ma zabronione wychodzić, dopiero po północy może ;-) Mam na bakier z moją mamą i nie chcę, żeby Jessi robiła jej prezent na dzień babci
;-) Dziadkowi zrobić może, babci nie
![]()

to trzymam kciuki, żeby prezentu nie było

. Zostało jeszcze pare godzin, więc pewnie już nie zdążysz urodzić

Mam pytanko do tych szczesliwych już:-)
Powiedzcie mi która rodziła bez znieczulenia???była jakaś odważna!? no oprócz naszej mistrzyni rodzącej 5 minut
![]()

Takiej okazji już nigdy nie bedę miała - wszyscy ludzie piszą egzaminy a ja pisze w spokoju w domku prace zaliczeniowe, we własnym fotelu z kubkiem kakao
Ah jak fajnie jest być w ciąży
Przyznaj się, że zaszłaś w ciążę, żeby egzaminów nie pisać

Zaciskam kciuki, żeby coś się ruszyło
jak się samo nie ruszy -to raz, że zapłace znowu gince 120,00 tylko za to zeby powiedziała, że w piątek mam przyjść do szpitala. A dwa- to w szpitalu na pewno nie skończy się juz na obserwacji- tylko się będą nade mną pastwić;-)
Kochane pomocy!!!! Macie jakies sposoby na zgage Tak mnie dzisiaj dopadła i nie wiem jak sobie z nią poradzic
!!!!!!!!!

to mało powiedziane!!! 

ale powiem że gdyby nie położna taka superowa to nie wiem czy dałabym rade urodzić bardzo dużo mi pomogła i ginekolog także superowy się trafił
jak będe miała więcej czasu to opisze poród;-)
Golanda witaj w klubie...U nas tez dzis horror...maly przed chwilka zasnal,od 16ej placz,wrzask i ryk....Jestem wykonczona...Dobrze,ze moj maz ma tyle cierpliwosci...nie wiem co ja bym bez niego zrobila....hej Kobitki rozpakowane i te w 2pakach
Ja od paru dni niestety opuscilam bb, bo Kasia przestala byc spokojna.
Płacze prawie po kazdym posiłku i rece ni opadaja, bo to juz nawet nie jest płacz tylko darcie sie jakby ja ze skóry obdzierali((((((((((((((((((((((((
Normalnie masakra, jesli to kolka to wszystki swietne rady z internetu nie działaja, a jesli to tylko na chwile i potem znowu syrena
wczoraj sie poddalam i podalam smoka ale to tez nie na dlugo dziala
zycze spokojnych dni i nocy mamusiom z dzidziusiami a dwupakom lekkich porodow