reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej Kobietki ;-)
Od rana zasuwałam po sklepach i co? Jak zwykle nic, tylko nogi mnie bolą :sorry2: Zaraz wezmę się chyba za okna, może to Młodą ruszy.
Chyba tak będziemy z Dormark i Ivi zasuwać w ciąży do końca świata i jeden dzień dłużej ;-):-p
Miłego dzionka Wam życzę Kochane:-)

A ja bede zasuwac z Wami. Zero objawow porodowych u mnie, czop nie odszedl, skurczy zadnych nie mam. Nawet nie moge spacerowac i sie wysilac, bo jestem mocno przeziebiona i nie chce pogorszyc stanu zdrowia przed porodem.

Pije napar z lisci malin i lykam wiesiolek, łudze sie ze one pomoga :}

czesc dziewczyny
dawno mnei tu nie było ale mam nadziej ze jeszcze mnei pamietacie;-) nie pisałam ale prawie codziennie was czytałam. niestety na odpisywanie czasu nie wystarczało bo moja "mała syrenka" pochłania praktyycznie każdą wolną chwile. ale nie narzekam. kolek praktycznie nie ma, no moze czasem jakies problemy z prutkami ale naprawde rzadko;-)spi duzo,i je wreszcie ładnie. musze sie wam pochwalic ze od czw jemy tylko i wyłącznie z piersi (wczesniej sicagalam pokarm z jednej piersi bo mala sobie nie radzila) w zasadzei dzieki uapratosci mojego M ktory uparl sie że nas nauczy jesc dobrze z piersi i tak tez zrobil.bo ja juz bylam gotowa sie poddac i karmic mala sztucznym mleczkiem bo jak sciagalam to laktacja powli mi zanikała i za kazdym razem sicagalam coraz mniej.no ale juz jest coraz lepiej i mama ndzieje ze tak zostanie:tak:

nie sadzilam ze macierzynstwo jest takie wpsaniale!!!zakochalam sie wmojej córci bez pamięci!

no nic lece nadrabiac reszte watkow poki mala spi;-)

No niestety poród daje niezłe pakiety bóli:sorry2:ja już nie wiedziałam czego się chwycić a raczej wygnieść tak bolało heh a jaka piekna fryzura była po porodzie:-Dno ale przejdzie się to i wtedy jakie wynagrodzenie:-)nie myśli się już o bólu tylko o tym aby całowac i całowac swego skarbusia:-)

Dominiś oglada bajki i zajada się mandarynkami Alanek sobie robi kolejną drzemke po cycusiu no i wkońcu M jedzie z zakupów co też korzystam z chwilki i zaglądam:tak:

Powiem ze u mnie organizacja superowa czas ogólnie mam na wszystko no wiadomo robie pewne rzeczy w innych godzinach czy ogólnie wolniej bo czasami na raty ale jak na dwójke małych dzieciaczków gdzie M jest w pracy idzie mi dobrze a nawet w nocy jest dobrze bo i Dominiś się tak nie budzi(heh przemiana nie ma co)co jakoś się daje rade:tak:

Nasze dwupaczki jeszcze troszke i zacznie się a nawet zobaczcie cały czas pisałam że ja bez rozwarcia a tu nagle się słyszy że 2 cm na dzień dobry;-)ale tak czułam że może coś ruszyło bo i skurcze jakieś tam były:tak:ale wiecie co jak ja byłam jeszcze 2w1 to myślałam ze ja to zostałam na koncu sama praktycznie a teraz jak się tak czyta to jeszcze troche 2w1 zostało:confused:ale już niedługo i będą same mamusie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry