Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ostatni sms od Lambady mnie przerazil...
Mam nadzieję, że aż tak bardzo jej nie pokiereszował..
Nie chce miec rozklapiochy 
Hej Kobietki ;-)
Od rana zasuwałam po sklepach i co? Jak zwykle nic, tylko nogi mnie boląZaraz wezmę się chyba za okna, może to Młodą ruszy.
Chyba tak będziemy z Dormark i Ivi zasuwać w ciąży do końca świata i jeden dzień dłużej ;-)
Miłego dzionka Wam życzę Kochane:-)

czyli oprucz tych krzyżowych, to jeszcze zwykłe dojdą? brr....miłe perspektywymyślałam, że ma się, albo jedne, albo drugie.
A tu widze cały pakiet 2 w 1
Promocja jakaś
;-)
![]()
Ja dostalam taki pakiet....najgorszemu wrogowi nie zycze.....A nie,przepraszam jednej takiej a i owszem;-):-)

ja już nie wiedziałam czego się chwycić a raczej wygnieść tak bolało heh a jaka piekna fryzura była po porodzie
no ale przejdzie się to i wtedy jakie wynagrodzenie:-)nie myśli się już o bólu tylko o tym aby całowac i całowac swego skarbusia:-)

ale wiecie co jak ja byłam jeszcze 2w1 to myślałam ze ja to zostałam na koncu sama praktycznie a teraz jak się tak czyta to jeszcze troche 2w1 zostało
ale już niedługo i będą same mamusie