Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..... trzymam za was kciuki kobietki! 

Adaś zasnął dość szybko więc mam okazję Was poczytać:-) Widzę że zostało coraz mniej rozpakowujących się mam:-)
tylko szpital ostatnio.

;-)

No u nas -17U nas -13 i jak tu wyjść na spacerek?
andzia życzę skurczybyczków, ale nie wiem czym ich sprowokujesz. Ja chodziłam na spacerki 8 kilosów w ciąży z Tomem i co? Nic - nogi bolały
dormark powodzenia na spacerku, normalnie współczuję,Ty się namęczysz w tej ciąży że hej
kaja Ty masz szczęście z tym jedzeniem, a swoją drogą rzuć przepis na kulinarnym, bo ciekawie i smakowicie ten kurczak się zapowiada;-)![]()

Rzucę bo to niezwykle proste na niespodziewanych gości...przepis adoptowany z opakowania serka mascarpone i pokochałam choć nie naduzywam tego typu potraw.kaja Ty masz szczęście z tym jedzeniem, a swoją drogą rzuć przepis na kulinarnym, bo ciekawie i smakowicie ten kurczak się zapowiada;-)![]()
kogoś ominęłam?
ale nas tu mało nierozpakowanych zostało
Skurczybyków u mnie jak nie widać, to nie widać..... czasami tylko takie jak na @, ale te się odzywają od miesiąca i dalej nic... czekam na coś konkretnego![]()
Andzia. Nie wiem jak gin mi liczył termin... ale dziś jest 40 tydzieńOd jutra będę przeterminowana. A drugiego lutego muszę się zgłosić do szpitala.
Jak widać michałowi na ten mróz się w ogóle nie spieszy ;-)
;-)
nie wiem czemu, ale coś cię kojarzyłam z 30 stycznia, chyba mi się pokręciło