czechow
Fanka BB :)
Gosiekk - też się zastanawiałam nad lutówkami ale tu mi dobrze --- poza tym zobacz jaki mamy rozstrzał - jedne rozpakowały się już w grudniu a ostatnie skończą najpewniej w połowie lutego... ale będą różnice w rozwoju i doświadczeniu....fajnie nie będzie nudno...
Właśnie spojrzałam na listę mam - jeśli brać ją dokładnie (np. niektóre mamy się jeszcze nie ujawniły) to wcale nie jestem aż tak spóźniona ale jestem 13 w kolejce :-)
Właśnie spojrzałam na listę mam - jeśli brać ją dokładnie (np. niektóre mamy się jeszcze nie ujawniły) to wcale nie jestem aż tak spóźniona ale jestem 13 w kolejce :-)
Śmiejemy się, że mały na mrozy takie się nie pcha i jak się ociepli to wyjdzie, byle by nie zaczęło się w nocy bo mój M nie lubi jak się go budzi
Też mam już dość chodu pingwina i ciągłego stękania że to krzyż boli, że spodnie z tyłka lecą bo na brzuchu się nie trzymają, że swetry za krótkie. A najbardziej narzekam na ubieranie butów
Kupiłam kozaki długie ale nie rozpinane do końca (tylko te weszły mi na łydkę i było troszeczkę luzu) Zanim je ubiorę to już jestem upocona a nie zawsze jest ktoś kto pomoże mi je ubrać.