reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosiekk - też się zastanawiałam nad lutówkami ale tu mi dobrze --- poza tym zobacz jaki mamy rozstrzał - jedne rozpakowały się już w grudniu a ostatnie skończą najpewniej w połowie lutego... ale będą różnice w rozwoju i doświadczeniu....fajnie nie będzie nudno...

Właśnie spojrzałam na listę mam - jeśli brać ją dokładnie (np. niektóre mamy się jeszcze nie ujawniły) to wcale nie jestem aż tak spóźniona ale jestem 13 w kolejce :-)

reklama
Witam nadal w dwupaku, wiec skurcze sa juz reguralne ale jeszcze nie tak silne w iec mam czeakc az bedzie bolalo bardziej najleprze , ze gin zajzala w podwozie pomasowala szyjke i powiedziala , ze jak sie u mnie zaczunie to w pare minut bede miala dziecko przy sobie i uwaga rozwarcie na prawie 3 palce .Ide sprzatac to moze sie rozrusza mocniej.

Ja z jednej strony się cieszę bo w domu dosyć poważna awaria z ogrzewaniem a i szwagier przyjedzie żeby panele położyć to i zostanie dłużej to więcej porobią. Na pierwsze dziecko we wsi w tym roku nie mam już co liczyć bo dziewczyna z tym samym terminem już urodziła:-p Śmiejemy się, że mały na mrozy takie się nie pcha i jak się ociepli to wyjdzie, byle by nie zaczęło się w nocy bo mój M nie lubi jak się go budzi:-D:-D

widze oczekiwanie pełna para :)
ja tez tak czekałam - aż pojechałam na kontrole do szpitala i tak mi zbadał szyjke ze się za dwie godziny skurcze rozkulały że hej ! jak tak mi ise skurcze rozkręciły to błagałam ze jeszcze nie chce rodzić ! ja jeszcze sobie pochodze 2 tyg z brzuchem :-D:-D ale nie wyszło.... urodziłam - z lekkim wywoływaniem oxy ale urodziłam :)

aaaaaaaaaaaa i dziewczyny Wy tak nie wyczekujcie tych porodów tylko śpijcie ile wlezie póki możecie !!! co ja bym dała za taki ciążowy całodzienny sen :-D

ja tez tak czekałam - aż pojechałam na kontrole do szpitala i tak mi zbadał szyjke ze się za dwie godziny skurcze rozkulały że hej ! jak tak mi ise skurcze rozkręciły to błagałam ze jeszcze nie chce rodzić ! ja jeszcze sobie pochodze 2 tyg z brzuchem :-D:-D ale nie wyszło.... urodziłam - z lekkim wywoływaniem oxy ale urodziłam :)

aaaaaaaaaaaa i dziewczyny Wy tak nie wyczekujcie tych porodów tylko śpijcie ile wlezie póki możecie !!! co ja bym dała za taki ciążowy całodzienny sen :-D

Ja wiem że będę jeszcze wspominać z łezką w oku czasy spokoju i względnego wyspania ale wolę już płaczące dziecko niż oczekiwanie (chociaż ten etap też mi przechodzi i już myślę częściej o innych rzeczach)

Witam nadal w dwupaku, wiec skurcze sa juz reguralne ale jeszcze nie tak silne w iec mam czeakc az bedzie bolalo bardziej najleprze , ze gin zajzala w podwozie pomasowala szyjke i powiedziala , ze jak sie u mnie zaczunie to w pare minut bede miala dziecko przy sobie i uwaga rozwarcie na prawie 3 palce .Ide sprzatac to moze sie rozrusza mocniej.

No nareszcie coś się dzieje!

Szkoda, że nie da się wyspać na zapas :-D ale ja tam wolę już mieć swoje ciało dla siebie - bez zgagi, chodu pingwina i bólu z każdym krokiem :-)

Ja już od dawna się nie wysypiam więc przyzwyczajona jestem:tak: Też mam już dość chodu pingwina i ciągłego stękania że to krzyż boli, że spodnie z tyłka lecą bo na brzuchu się nie trzymają, że swetry za krótkie. A najbardziej narzekam na ubieranie butów:baffled: Kupiłam kozaki długie ale nie rozpinane do końca (tylko te weszły mi na łydkę i było troszeczkę luzu) Zanim je ubiorę to już jestem upocona a nie zawsze jest ktoś kto pomoże mi je ubrać.

Aha, moja końcowa waga to równe 81,5kg. Waga początkowa-65,5kg:tak:

Poza tymi przypadłościami których mówiłyście ja mam dość tego że mam wszystkie bluzki upaćkane czymś na wysokości brzucha - nie wiem jak ja to robię ale praktycznie wszystko mam z plamami....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry