Witam porą nocną, albo wczesno-ranną:-)
Od 1.30 mam skurcze, teraz już takie co 7 minut, czop - choć skromny - wyleciał sobie.
Witam i ja...
Evi - powodzenia - no proszę rzeczywiście masz punktualną pannę.
U mnie natomiast od 2.20 są bóle przepowiadające - skurcze nieregularne ok. co 30 minut i trwają tak 15-20 sek. wściec się można bo spać nie mogę... no ale chociaż coś się dzieje....
Poza tym mam skurcze co 25-30 min i muszę przyznać, że to troche boli...
Witam u mnie nadal skurcze co 15 min ale nie sa jeszcze bardzo bolace wiec czekam zaraz biore kapiel i wychodzimy z M NA SPACER MOZE WTEDY SIE RUSZY.
Laski- kciuki zaciśnięte

A może pożyczycie troche tych skurczy;-), bo u mnie cisza... jak makiem zasiał....

nawet spojenie przestało boleć, jakbym wogule w ciązy nie była...

A zaczynam się denerwować, bo w czwartek mam wizyte i jak nie urodze do tego czasu ( a raczej nie zapowiada się na to) to zapłace 120,00 tylko po to zeby mi ginka powiedziała, że w piątek mam się stawić na wywołaniu, bo to już będzie tydzień po terminie, brr....
Staram się myśleć pozytywnie, bo zostało mi jeszcze 48 godzin

ale kiepsko mi to myślenie wychodzi
spacery, chodzenie po schodach, mycie podłóg na kolanach- nie skutkują

O foczkowanie to odechciało mi się już mojego prosić

pozostało wycie do księżyca, ale pełni nie ma

jedyną oznaką ciązy jest mój apetyt.Wcianam nawet nie za dwoje, ale za czworo
ale sie nie martwie kiedys napewno wyjdzie.
Fakt, jak wszedł- to kiedyś wijdzie

może gdyby nie perspektywa wywoływania porodu, to pewnie tez bym się tym nie przejmowała, a tak to schizuje na zapas
Nigdzie jeszcze nie pojechałam

Skurcze zrobiły sie co 13, 18, 14 minut i d...pa!!! Teraz miałam po 8 minutach, wiec niby coś sie dzieje, ale póki co bede siedziec w domu i czekać- może sie rozkręci bardziej
No to falstart
Kaja- buziaki dla solenizanta
roxeen - ale mi stracha napędziłaś opisem porodu
Zabieram sie po raz setny za sprzątanie.

A może któraś mamusia potrzebuje pomocy np. przy myciu podłóg. Oferuje swoje usługi w ramach akcji "wygonić dzidziola z brzuchola"