Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

Gosia, Roxeen, bo tu jest inaczej od porodu:-)
Ale niedługo wróci do normy, bo wszystkie będziemy miały dzieciaczki i będą tematy dziecięce, a nie czopowo - wodowe
Ratujcie mnie!!
Nadchodzą nerwy, wściekłość, złość, fochy i w ogóle!!
Nadciąga Asia - młodsza siostra S.
SZLAK MNIE TRAFIA!!
Roxi bardzo szybko ta położna u Ciebie wylądowała :-)
A Dziewczyny powiedzcie mi ile razy położna przychodzi do dzidziusiów??
;-)
no ale chyba już sobie ten temat daruje.
. Mam nadzieję, że sobie poradzą, trochę się boję, bo Maksiu uspokaja się tylko przy cycusiu. 
Patrysiu,no dziećmi to żeście się z mężem podzielilistarszy-cała mamusia,a młodszy-cały tatuś
![]()

niestresuj się przyjedzie i pojedzieRatujcie mnie!!
Nadchodzą nerwy, wściekłość, złość, fochy i w ogóle!!
Nadciąga Asia - młodsza siostra S.
SZLAK MNIE TRAFIA!!
Roxi bardzo szybko ta położna u Ciebie wylądowała :-)
A Dziewczyny powiedzcie mi ile razy położna przychodzi do dzidziusiów??
ps.co do położnych przy Dominisiu była raz(miała być jeszcze drugi raz ale jakoś niedoszła hehe)było dobrze ze synkiem co nie było potrzeby chodzić więcej ttylko jakby co to pod telefonem lub na ośrodek
zobaczymy ile razy będzie teraz;-)tylko niestety się przeziębiła co trzeba poczekac aż wyzdrowieje
a powiem ze co nieco żółty był ale szybko samo mineło co myśle ze i u Tymka szybko minie
Sylwkasz - no to zostalysmy dwie na placu boju, Ivi nas opuscila, kurcze trzeba sie sprezyc, tylko jak![]()
no co ty za zimnoJa właśnie powiesiłam fierankiale to też efektu nie przyniosło
;-);-);-) Myć okien nie będe, bo troche za zimno
;-)
Właśnie zauważyłam, że na drugim suwaczku mam napis "jestem szczęśliwą mamą" KŁAMSTWO!!! suwaczek się przestawił, a ja jeszcze nie ...![]()
ps.a powiedz mi bo byłaś w szpitalu i w sumie miałaś mieć wywoływany poród...jednak jest dobrze i możesz czekać aż samo ruszy
czy jednak wstawić się będziesz musiała bo teraz nie wiem niedoczytałam jak pisałaś

A tak na poważnie to niech się w końcu rozkręci :-)
Sylwkasz widze, ze u Ciebie podobnie jak u mnie serduszkowanie bezefektowe, a skurczybyki jak sie nie pokazały tak nadal ich nie ma. Chyba na mecie styczniówek nie zostane sama![]()
![]()
U mnie nie dzieje się kompletnie nic co miałoby zapowiadać zbliżający się poród![]()