anulka!!!
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Uzywacie cos do uszek dla maluchow? bo czytalam w gazecie ze powinno sie wkrapiac cos do uszek zeby sie woskowina nie zbierala i tam byl jakis Vaxol. Ja nic nie wkrapialam malutkim i nie wiem..
A tak wogole moje male maja straszny katarek. Zakrapiam im sola fizjologiczna i sciagam Fridą i nic nie pomaga. Ciagle maja pozatykane nosy. Moze powietrze za suche mamy. Klade juz na grzejnik mokra pieluche i tez nic nie daje..Macie jakis lepszy sposob na katarek?
A to moje ksiezniczki 5-tygodniowe ( Maja - z lewej, Julka - z prawej):

A tak wogole moje male maja straszny katarek. Zakrapiam im sola fizjologiczna i sciagam Fridą i nic nie pomaga. Ciagle maja pozatykane nosy. Moze powietrze za suche mamy. Klade juz na grzejnik mokra pieluche i tez nic nie daje..Macie jakis lepszy sposob na katarek?
A to moje ksiezniczki 5-tygodniowe ( Maja - z lewej, Julka - z prawej):

ps.domek bedziecie budowac suuuper:-)
ale wiem wiem ja także jak przyjechałam (na szczęście tym razem M miał posprzątane ale po pierwszym porodzie nie za bardzo)wziełam się za sprzatanie bo i też lubie jak jest po mojemu
moim zdaniem to lepiej tam nie "grzebac"
bo szczerze za długo to i tak nie poleży(tez tak było z Dominisiem)dopiero jak zaczął się tak powiem bawić to już lepiej no ale hmm tez nie długo a jak zaczął czworaczkowac to miał ją w doopce
Zaczal go meczyc brzuszek i placz na caly regulator. Dobrze, ze krople mu pomogly. Potem przyjechali znajomi "na 10 minut" i jakos nie za bardzo potrafili zakapowac, ze w drugim pokoju probuje uspic dziecko po calym dniu ekscesow, smiali sie na cale gardlo
Dobrze, ze po godzinie sobie pojechali.
W zyciu czegos takiego nie mialam 

). A spodniami się nie przejmuj. Ja wczoraj mierzyłam swoje. W ukochane levisy jeszcze nie wejdę.To znaczy wejdę, ale zewsząd wyłażę