reklama

Styczniówki 2010 !!

Trzymam kciuki za koleżankę. Moja mama też dostawała na poczatku tą najsilniejszą chemię a miała raka piersi. Nie dość że choroba wymęczy to i ta chemia jest straszna. Modlimy się za Twoją koleżankę.

Tysiolek sukienka boska:-).

Mój szkrab znów śpi. No i niestety Huggisy musza iść w odstawkę bo tego płaczu już nie zniosę. Dobrze że mamy zapas happy.

U nas też słońce na zmianę ze śnieżycą, więc ze spaceru dziś nici. Mąż wróci później bo wysłałam go po pracy na zakupy mięsne.

reklama
co do czapek - znam to w ogóle Polcia nie znosi się ubierać, a zakładanie czapki odpada nie ma szans jak idziemy na spacerek to połowę przepłaczę , bo nie może zapomnieć że ma czapkę na główce co za kobieta mówię Wam :-D
my jesteśmy na tych pieluniach 3-6kg, ale już kiepsko, bo jej chyba ciasnawo, poza tym kupiliśmy te z belli i nam nie pasują jednak najlepsze dla nas pampersiaki

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D

Tysiolek, dobra jesteś :-)

Właśnie ululałam Myszę, normalnie jak w zegarku: cyc, godzina czuwania i spanie :-) chyba wychodzi nam ta organizacja ;-) (i znając życie zaraz wszystko się pochrzani, bo jak się pochwali to zawsze tak jest).

U nas się właśnie pochrzaniło - mała ma w nosie wcześniejsze, zresztą swoje, harmonogramy - dzisiaj jest wszystko na wariackich papierach.... ciekawa jestem co będzie wieczorem...

Yol_a, Czechow - wykrakałam sobie, spałą 5 minut, potem płacz, cyce (po 1,5 godzinie od poprzednich :dry:), przytulanie na ramieniu i od 5 minut jest cisza w jej pokoju, więc może tym razem...a może nie...:-D
Tysiolek, suknia boooskaaa :-) Szkoda, że to już za mną i drugiego męża nie pkanuję. Chyba, że wybiorę się na after wedding party i kupię sobie nową suknię :-p
Roxeen, strasznie mi przykro z powodu koleżanki :-( ale wydaje mi się, że siły człowieka są nieskończone i czasami ludzie zdrowieją z beznadziejnych przypadków, bo się nie poddali i mieli niesamowitą wolę życia. Życzę tego Twojej koleżance, żeby się nie poddawała.

Chcę zamówić właśnie fotelik samochodowy, a że jestem totalnie zielona w temacie to jak to jest z bazami pod fotelik? Widzę, że na allegro są same foteliki, skąd wziąć bazę?

Witam, wróciłam od fryzjera, w końcu wyglądam ja człowiek a nie 5 cm odrosty, a tu tyle naprodukowane od wczoraj, kiedy ja to przeczytam.
Miki został z babcią i był bardzo grzeczny, gadał i grzecznie leżał, nie było mnie 3,5h, babcia zrobiła mu butlę, zjadł 20ml i zaczął wcinać paluchy, bo stwierdził że poczeka na cycucha i nawet raz nie zapłakał, jest niesamowity, ale jak potrafi w nocy wytrzyma i 9h bez jedzonka to się nie dziwię że 3,5h też wytrzymuje.

Dziewczyny dziękuję za rady, jesteście kochane.
Rozmawiałam z koleżanką, która jest z wykształcenia rehabilitantką, choć już nie pracuje w tym zawodzie. Powiedziała mi, że odchylanie głowy w jedną stronę i wyginanie się w literkę C to właśnie objawy asymetrii, radziła nie szczepić i da mi namiar na dobrego neurologa, muszę też wykonać USG główki przed wizytą. :tak:

Ja jadę jutro na USG, to dam znać co i jak.

Dziewczyny czy mogę małemu zrobić lewatywę?? Jeśli tak to w jakich proporcjach?? Zrobiłam mu czopka z szarego mydła ale za bardzo nie podziałało. Mało co wyszło. Mały dalej się pręży i jest niespokojny.

Jejku, mój też się pręży i jest niespokojny, ale nie daję żadnych czopków, ani lewatywy a potrafi i 6 dni się nie załatwiać.

Klara - na katarek maść majerankowa

Pasibrzuchu - dziwna ta lekarka, 400 gramów na dwa tygodnie to mało :szok:,
ja też dokarmiam Maksia, bo po cycusiu jest często niespokojny, damy radę, tylko nie rezygnuj z cycusia całkowice na rzech butelki, bo szkoda

Ojej a ja ruskawa izyka uczyłam się aż 8 lat.

Mój synek ma ruski w gimnazjum i jest załamany, buntował się strasznie bo stwierdził że do niczego mu się nie przyda, stwierdził że mu tylko średnią obniża bo na więcej niż 3 nie jest w stanie się go nauczyć, ale w tej kwestii więcej od niego ie wymagam, zdaję sobie sprawę że każdy może mieć przedmiot którego nie lubi.

WITAM

ROXEEN tak mi przykro:(((dużo sił dla koleżanki i pomodle się:)czemu Bóg doświadcza nas takimi cierpieniami?:(((pewnie nie jedna to sobie zadała:(

I chciałabym pochwalić sie że Alanek waży już 5410g i mierzy 59cm czyli nieźle mi synek rośnie:)

Więcej nie będe pisała wybaczcie:(

Cześć!!
Dziewczyny potrzebuję pomocy, rady....
Adasiowi strasznie zaczęła się łuszczyć skóra. Na główce ma taką skórę chropowatą, czerwoną i przy tym suchą. Nie wiem jak to opisać... Zrobiło mu się coś takiego na brewkach jeszcze...
Co to może być i co mogę zrobić, żeby to zniknęło? :(
Chciałam pokazać Wam zdjęcie, ale jest niewidoczne to :(

Cześć!!
Dziewczyny potrzebuję pomocy, rady....
Adasiowi strasznie zaczęła się łuszczyć skóra. Na główce ma taką skórę chropowatą, czerwoną i przy tym suchą. Nie wiem jak to opisać... Zrobiło mu się coś takiego na brewkach jeszcze...
Co to może być i co mogę zrobić, żeby to zniknęło? :(
Chciałam pokazać Wam zdjęcie, ale jest niewidoczne to :(

Ciemieniucha to moze byc, my tez mamy juz prawie zwalczylismy w glowce i brewkach a teraz sie miedzy brewkami robi. ja smaruje oliwka, zostawiam na jakis czas i zmywam a dziewczyny cos pisaly ze zdrapuja, ja sie nie odwazylam, czasem jak odchodzito drapne:zawstydzona/y:

reklama
E_milcia to ciemieniucha na godzinę przed kąpielą posmaruj główkę dużo oliwki i nałóż czapeczkę i to samo na brewki i później zmyj :tak: tak nam radziły położne na szkole rodzenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry