A
Asiowo
Gość
witajcie
U nas dzis piekne słoneczko, ale teraz nie uda nam sie wyjsc na spacer, bo mam kuuuupa roboty w domu, a tak mi sie nie chce
Po południu tatusia wygonie na spacer z dziewczynkami
My po USG bioderek, wszystko ok, ale oczywiscie profilaktycznie kazano nam szeroko pieluchowac
Tylko w Polsce, no po co jak jest ok?!
Nie zamierzam małej meczyc jak nie ma takiej potrzeby!
Odkupiłam od kolezanki ciuszki dla starszej i w zwiazku z tym musze w koncu zrobic małej porzadej w szafie z ubrankami
Ide wziac sie do roboty...
U nas dzis piekne słoneczko, ale teraz nie uda nam sie wyjsc na spacer, bo mam kuuuupa roboty w domu, a tak mi sie nie chce

Po południu tatusia wygonie na spacer z dziewczynkami

My po USG bioderek, wszystko ok, ale oczywiscie profilaktycznie kazano nam szeroko pieluchowac
Tylko w Polsce, no po co jak jest ok?! Nie zamierzam małej meczyc jak nie ma takiej potrzeby!
Odkupiłam od kolezanki ciuszki dla starszej i w zwiazku z tym musze w koncu zrobic małej porzadej w szafie z ubrankami

Ide wziac sie do roboty...
od znajomej sie dowiedziałam, że mam przycisnac mocno obie nozki do brzuszka jesli zawuażę, że mały się skrzywi to warto sprawdzić - u mojego nic takigo nie występuje. 

.Padam na twarz czasami.Maż całe dnie w pracy a ja sama ..sama..sama...:-(i samotna.Czasami staram się wejśc i poczytac ale nic z tego.Mam nadziję ,że niedługo będzie łatwiej.A może powinnam zmienić podejście.Myślę żeby sobie trochę odpuścić.No bo jak by nie było codzienie mam obiad z dwóch dań plus jakies sałatki do śniadania,podłoga lśni ...tylko ja jakaś coraz bardziej zmeczona.Ale z kolei nie mogę nie ugotować bo i nie zjem.Tesciowa mieszka 2 klatki dalej!!!Szlag by ją trafił!!!!mogłaby pomóc.Strasznie mi brakuje mamy teraz (już jej nie mam:-()