Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasami to zle ze net jest....;-)
Agbar to faktycznie mało prawdopodobne żeby co drugie dziecko to miałoJa obdzwoniłam koleżnki co na to moze pomóc to się okazuje że każdej dziecię to miało
Toż to niemożliwe. jednej tylko synek chyba miał naprawdę ale to bez porównania do tego co ma BUBU
Także kto ich tam wie. Mi tylko chodzi o to żeby jakoś jej pomóc a nie wiem jak. Moja kuzynka mi wczoraj powiedziała że sama dziecko z niby skazy uleczyła stosując krem NIVEA SOS dla dzidziusiów
a potem lekarka zachwalała że to niby jej zasługa i różnych specyfików które jej wpychała. Tylko aptekom nabijamy kieszenie a dziecku mało co pomaga
Labamba podziwiam kąpiel w mlekuale chyba aż tyle mleka nie mam żeby wannę napełnić:-):-) Ja krochmal wczoraj chciałam zrobić ale mi kisiel wyszedł
![]()

ja także jem/pije o różnej porze bo niekiedy mam akurat teraz ochote i już więc dlaczego mam dziecku wyznaczać godziny
wiadomo że także dziecko śpi różnie więc karmienie niekiedy wystepuje szybciej a niekiedy póxniej a wybudzać nie bede tak jak mi położna mówi że dziecko niech spi tyle ile chce i wtedy karmić
i też takim sposobem moje dziecię szcześliwe bo ma cycusia kiedy chce i ładniutko przybiera rośnie a mamusia szczesliwa:-)no bo kto jest szcześliwy jak ma czekac na jedzonko a brzusio woła teraz...Pasibrzuch, moze cos przegapilam, ale co malej dolega?
No to dziś odpuściłam sobie..nawet spacer.Może pośpię w tym czasie.Mam wyrzuty sumienia oczywiście bo tak jak wszystkie piszecie słoneczko piekne dzisiaj.Ale jutro tez jest dzień...Dziś nie mam ochoty się spinać.
Odnośnie karmienia-ja tez karmię na żądanie.Uważam ,że dziecko najlepiej wie kiedy i czego potrzebuje.Po za tym nie zapominajmy ,że w piersiah mamy nie tylko jedzonko ale i picie więc nawet jak chce cycunia pół godziny po jedzeniu to grzecznie wyciągam;-)