reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam
To chyba cos w powietrzu bo i moje dziecie niespokojne jakies, w nocy 2 pobudki i sen niespokojny jakis, kilka razy wstawalambo marudzil.
Wymeczyl megakupe niedawno i teraz sie rzuca polozku bo nadal cos spac nie moze. Zaraz jedzonko i na spacerek to sie na pewno zdrzemnie:tak:
Milego dzionka:-)

reklama
Klara M pisze:
Nie wyszliśmy jednak na spacer:-( Taka pogoda w kartkę....Jak C skończył jeść i odbił to tak sie rozszalało że momentalnie biało i widać było że wieje więc zostajemy w domu... mam wrazenie ze pogoda zmienia się co 15 min:szok::-(
U nas dokładnie tak samo! Jak się zaczęliśmy ubierać na spacer to świeciło słoneczko, jak wyszliśmy - śnieżyło że hej. No ale jak już się wytaszczyliśmy na zewnątrz, to poszliśmy na krótki spacer, z czego w połowie znowu wyszło słońce i jak na złość świeci do tej pory. Zmykam na razie, bo dziecię coś kwili w łóżeczku.

Witam sie ale na krotko

Maly daje dzisiaj czadu:baffled: Wreszcie usnal ciekawe na ile :nerd: Zaraz bedzie pewnie pobudka na papu.
Od 7.30 zaliczyl jedna drzemke 20 min a tak to tylko na rekach i malo tego to jeszcze z nim chodzic po mieszkaniu bo jak nie to ryk... padam a kregoslup wchodzi mi juz nie do d... a chyba w piety :baffled:
A maz dzisiaj znowu do poznego wieczora poza domem.

Milego popoludnia kobitki

Witam sie ale na krotko

Maly daje dzisiaj czadu:baffled: Wreszcie usnal ciekawe na ile :nerd: Zaraz bedzie pewnie pobudka na papu.
Od 7.30 zaliczyl jedna drzemke 20 min a tak to tylko na rekach i malo tego to jeszcze z nim chodzic po mieszkaniu bo jak nie to ryk... padam a kregoslup wchodzi mi juz nie do d... a chyba w piety :baffled:
A maz dzisiaj znowu do poznego wieczora poza domem.

Milego popoludnia kobitki

O, to tak jak u mnie, padam na pysk juz po prostu...

Agbar, jak samopoczucie? Kurcze, pamietam ten bol. Nie do zniesienia. Mi jednak po pierwszym porodzie przeszlo.:tak:

Gosia, oj, bym sie wkurzyla. Kazdy chyba musi to kiedys przejsc.:wściekła/y:

Sylwia, to moze powiedz tesciowej, zeby pomogla finansowo, jak macie sobie nie poradzic. :wściekła/y:

Pumpkin, z dwojga zlego to chyba sniegowa lepsza, co? Tak piaskiem w oczy.:baffled:

Yol_a, podrzuc kilka sztuk nalesnikow.

Ktora to pisala, ze ma meza jak zloto? Gratuluje. Moj taki tez byl przy pierwszym dziecku. Potem im wszystkim przechodzi.
A u nas slonecznie dzis. Wyszlismy na spacerek godzinny. Dluzej nie chcialam mlodego meczyc, bo ma katar. Na szczescie bez goraczki, wiec nie jestesmy uziemieni.

A w niedziele przyjezdza moja mama!!! Jak sie ciesze.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry