Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz kima przy otwartymoknie jeszcze bo mu malo:-)
dlatego w sobote robie sobie wychodne na zakupy a ich w domku zostawiam zeby T mial lepsze samopoczucie

.

Dzisiaj miałam "wychodne" Pierwszy raz od kiedy wyjechała moja mama! 2 godziny tylko dla siebie. Poleciałam kupić sobie spodnie i od razu humor lepszy!
Pasibrzuch - Jeśli dzidzia jest pogodna, żywa i aktywna to o co im chodzi???? Wcale nie wygląda na wychudzoną na zdjęciach. Weź ich olej wszystkich, bo tylko się stresujesz nipotrzebnie!
Zgadzam się - niech się odwalą.... Nie wiem dlaczego ale ludzie ze starszego pokolenia uważają że dziecko to powinno być kwadratowe - zapasione i jak ludzik z michelena - chociaż wtedy najpewniej by mówili że jest zapasione i matka nie dba o zdrowie... Mi teściowa też powtarza że głodzę Gabrysię i (jeszcze byłam w ciąży) że źle się odżywiam czyt. nie jem za dwoje i jak urodzę chore dziecko to będzie moja wina...
;-)wiecie co chyba sie POMYLILI i dostaliśmy błędny PESEL!!!!
no bo pierwsze 6 cyferek to data urodzenia prawda ?
Boo sie urodził 22 stycznia 2010 a peselek zaczyna się tak 102122 ... no choinka ale skąd na 3 pozycji znalazła sie ta dwójka ????![]()
macie tez tak ??
nie wiem nawet gdzie zadzwonić w tej sprawie ... jutro chyba do USC zadzwonie bo co innego począć
Szkoda gadać. Na jakiś czas w ogóle nie mam ochoty ich widywać i ich strata, bo w ten sposób oni nie będą widywać małej.
Czechow, nami zaczęli się interesować jak byłam w 7 miesiącu ciąży, wcześniej jakoś zapomnieli, że jestem w ciąży. I NIKT nie pogratulował mi ciąży, ani NIKT nie był przy mnie, jak byłam na podtrzymaniu. Za to teraz wszyscy się rozpływają nad ich księżniczką i wpier... w nie swoje sprawy. I to mnie wścieka po prostu, ta ich dwulicowość.
A najlepszy tekst ostatnio, jak przypomniałam mamie, że jak zaprosiliśmy ich w święta to stwierdzili, że wolą sobie w domu posiedzieć. I jej odpowiedz: bo wtedy nie mieliśmy dziecka. Oni nie mieli dziecka! A myślałam, że to ja mam dziecko ;-) Coś im się poprzestawiało w główkach.
Dlatego mam ich tam, gdzie tylko szyszki docierają;-)
A ja miałam dzisiaj plan pospać, nawet udało mi się przykryć kocem, ale niestety po 10 minutach włączyła się syrena i nici ze spania...