Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dzisiaj odpoczywamy U mnie obyło się bez tego typu maści, smarowałam sudocremem 2 razy dziennie ale lepszy jest nivea sosKurcze, Elocom to maść sterydowa. Wiem, że skuteczna, znam ją. Tylko czy na pewno można dzieciom podawać?
Ja przedwczoraj odstawiłam nabiał i czekam, co będzie.

światełko dla aniołeczka:-( Teraz już nic nie boli...Dziewczyny nie wiem jak to napisać, cud nie nastąpił:-( Madzia powiększyła grono Aniołków :-( Teraz nic już jej nie będzie bolało, ale ból po stracie jest niewyobrażalny:-( Śpij spokojnie Aniołeczku (*)(*)(*) Pokazałaś wszystkim jak się walczy do końca.
Trzymam kciuki za zdrowie małegoWitajcie bardzo długo mnie nie było ale miałam pare kłopotów z małym najpierw miał zapalenie płuc i leżeliśmy w szpitalu teraz jest trochę przeziębiony ale teraz to załapał ode mnie bo ja jestem chora,mieliśmy dzisiaj sie szczepić ale nie wyszło i jeszcze okazało sie że ma alergie najprawdopodobniej to skaza białkowa.Więc jak widzicie cały czas mamy pod górkę ale myślę że wszystko sie już niedługo jakoś poukłada.
A wiec witajcie ponownie a oto mój Antoś
więcej zdjęć na odpowiednim wątku

Moja chrześnica miała straszne problemy z ciemieniuchą, miała aż zaognioną głowę, pomogła maść Fucidin;-)O boze........spij Aniolku,czuwaj nad rodzicami z nieba.....
Poddaje sie w walce z ciemieniucha,chyba pojde do lekarza jeszcze raz,niech mnie maja za nadwrazliwa mamusie...A jak uslysze jeszcze raz ze te zmiany sa normalne,to rozniose te praktyke....Od 19 lutego walczymy z ciemieniucha i z czyms co jest normalne,czyli krostki,suche placki i dupa!Wczoraj jak wyczesywalam Alexowi ciemieniuche to zauwazylam,ze sa miejsca gdzie strupki odeszly i one lekko krwawia.wiec teraz nie dosc,ze ma glowe w zolto-biale cetki to jeszcze czerwone strupki....Plamy ktore mialy zniknac jakos tez nie znikaja,a smaruje,a nie uzywam kosmetykow,a robie wszystko co kazala lekarka....
Zadzwonilam.Jade na 10ta.
Milego dnia kobiety:-)

Choć zawsze twierdziłam, że nią nie zostanę. Bo się nie nadaje. ;-) Jakie to życie przewrotne 

Ja jestem co prawda tylko na piersi. Ale moja mama twierdzi że takiego głodomora to nigdy nie widziała. Wychowała dwóch synów i córkę i jeszcze dwóch wnuków. Ten będzie trzeci. Jak się budzi głodny to jest taki krzyk jak by go ktoś co najmniej ze skóry obdzierał żywcem. A nie daj boże, aby stwierdził, że jest głodny w trakcie kąpieli. To w tedy jest krzyk. Innej opcji nie ma jak ubranie pieluchy i karmienie na golasa.Wy też macie takie głodne dzieci?:-)
W ciągu niecałego miesiąca urósł 1,5 kg