don_pedro
Fan(ka)
Wrocilismy od lekarza.Na razie do czwartku mam stosowac masc lagodzaca z niska zawartoscia sterydu.Normalnie kapac malego moge.I w czwartek idziemy na pbranie krwi-bedziemy robic badania w kierunku alergii. Na skaze bialkowa to nie wyglada,poza tym to kolejny lekarz,ktory stwierdzil,ze u tak malych dzieci skaza bialkowa ujawnia sie barrrrdzo rzadko aczkolwiek zdarza sie. No i musze sie zdecydowac sie ktore mleko chce podawac. Jako,ze Alex nie ma juz takich problemow z kupa odstawiam Comfort i zostajemy przy HA Pre..do czasu wynikow z badania krwi....Mam jednak duza nadzieje,ze to nie alergia a tylko po prostu cholernie wrazliwa skora...W glebi duszy najbardziej sie boje,ze to nasz pies moze byc winowajca...choc pan doktor stwierdzil,ze to malo prawdopodobne bo buzka jest wolna od zmian a nie da sie ukryc,ze to kolo buzi najczesciej pies sie ''kreci''....Musimy jednak byc na to przygotowani...

Poza tym faktycznie nikt nam głowy niczym nie zawracal. Machnęłam ręką bo ważniejsze było, że nie był szczepiony i wit K nie dostał ale wczoraj jak powiedziałam homeopacie, że miał zaropiałe oczko po tym to dostaliśmy "odrtutkę" Potem mu podam, ponoć może mu zaropieć znów na troszkę.