reklama

Styczniówki 2010 !!

witajcie noto postaram sie nadazyc za wami
do ubikacji ide zawsze kolo godziny6 ,a koszmary to mam takie ze zasnac sie boje
a tak to bylam wczoraj w szpitalu ze wzgledu na bol brzucha.jest spoko! to normalne dzidzi podobno strasznie szybko rosnie dzisiaj jest juz 14 tydzien

reklama
Hej Kobietki :-) Ja się tylko z Wami przywitam, bo kable od netu na ulicy wymieniają i net chodzi jakby chciał, a nie mógł :wściekła/y:
Życzę Wam wszystkim udanego weekendu :-)

Gosiu
Młodej Parze:
wiatru w żagle, moc radości,
sto lat w zdrowiu i miłości,
długich nocnych przyjemności,
bez teściowej i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej wielu szmatek,
I Młodemu silnej ręki
aby bronił sewej Panienki

No i jestem ze spacerku ach super synek się wyszalał a ja powietrza powdychałam ach super że taka pogoda i mam nadzieje że tylko będzie coraz ładniej:-)

Hej kobitki-jak u was ze spaniem w nocy ?ja budze sie po 10razy i wstaje do kibelka;-)podły dzien dzisiaj od rana juz zdażyłam sie z mamą pokłócić i popłakac sobie:baffled:czy wy tez macie takie humorki i nerwy nie wiadomo na co?:dry:

humorki to tak mam przeróżne:baffled:a do kibelka nie chodze w nocy jedynie nad ranem się chce;-)

Ale tym toj tojem mnie rozbawiłaś ,faktycznie by sie przydał.W nocy nie moge spac ,a rano głowy od poduszki oderwac nie można.Ja juz przeżywam poniedziałkową wizytę u lekarza,aż mi sie po nocach jakies bzdury snią:blink:podswiadomosc działa nie ma co.Zazdroszcze mojej przyjaciółce bo jest w 33 tygodniu ciąży i juz niedługo zobaczy dzidziusia:tak:

no i ze spaniem tez różnie czasem nie idzie mi zasnąc a synek też budzi no a sny o kurka to ja mam przerózne od miłych do dziwnych np ostatnio śniło mi się że jestem opętana przez szatana:szok::szok::szok:masakra brrrrrrrr......:szok::szok::szok:
A co do koleżanki rozumiem cię moja 2 dni temu urodziła i już nawet zdjęcie mi przesłała jejku jaki słodziaczek z jej synka ach co przez to mam myśli że tez już chce:sorry2:

Gosiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)

322.jpg

Witam w ten słoneczny dzionek, człowiek od razu ma więcej energi.
Właśnie zrobilam na obiadek bigosik z młodej kapustki pycha. Rano byłam tez na ryneczku i kupiłam sobie czereśnie które teraz zajadam, chodziły za mną już od kilku dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry