Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do uszczypnięcia bociana to u mnie obaj mają
przy pierwszym pediatra nam mówiła,że to zniknie chyba do roku czy dwóch-już nie pamiętam ale Piotrusiowi to tylko zblakło,na czole się pojawia-kiedy tylko się zdenerwuje,zezłości-śmiejemy się z mężem,że to taka kontrolka alarmująca.
Kubuś teraz to samo,teściowa powiedziała żebym mu to smarowała swoją krwią okresową -podobno działa,nie wiem ,nie sprawdziłam--słyszałyście o takim sposobie?
ja nie slyszalam
co do uszczypnięcia bociana to u mnie obaj mają
przy pierwszym pediatra nam mówiła,że to zniknie chyba do roku czy dwóch-już nie pamiętam ale Piotrusiowi to tylko zblakło,na czole się pojawia-kiedy tylko się zdenerwuje,zezłości-śmiejemy się z mężem,że to taka kontrolka alarmująca.
Kubuś teraz to samo,teściowa powiedziała żebym mu to smarowała swoją krwią okresową -podobno działa,nie wiem ,nie sprawdziłam--słyszałyście o takim sposobie?

o rany 
)

Mam pytanie do mam chłopców !
Moje drogie mamy kiedy zaczełyście i czy już zaczelyście ściągac skurkę z siusiaka synków ( nie tatusiów)
Ja jeszcze tego nie robie a do pediatry mam na 21 kwietnia i niechcę małego ciągac po przechodniach tylko po to
by się dowiedziec.Mam nadzieje że ktos mi podpowie
Tylko czekam az zejdzie, a nic sie z tym nie dzieje... A szpedzi mała to bardzo.O mój Boże.....co do uszczypnięcia bociana to u mnie obaj mają