reklama

Styczniówki 2010 !!

ASIAX - a Twój starszy Synek w 1 gimanzjum?

Ja miałam iść do pracy w poniedzialek bo w końcu muszę Maksia zgłosić do ubezpieczenia zdrowotnego, ale chyba nic z tego, bo moja Córca przyniosła ze szkoły jakiegoś wirusa i niestety zaraziłam sie od niej. Jestem na chodzie, ale chyba nie będe ryzykować, bo moje koleżanki pozarażam.

Moje didolki zawsze były małe 75B, śmiałam sie, że rodzice chcieli chłopca i przez 9 m-cy mówili do brzucha będzie Maciuś i tak wyszło, teraz jest trochę lepiej, ale niewiele. Mam nadzieję, że nie zanikną, jak przestanę karmić. :-D

reklama
Tak, jest w 1 gimnazjum, jak jeszcze byłam w ciąży to namawiał nas na jeszcze jedno dziecko, stwierdził że za 6 lat idzie na studia, więc wyprowadzi się z domu i będzie wolny pokój.

A ja mam chrześniaka Maksa, synka mojej siostry:-)

Miki zasną na noc o 21, ale o 19.30 obudziłam go na kąpiel, dzisiaj przespał prawie cały dzień, ale pogoda cudowna, u nas było 18 st, ja w cienkiej bluzeczce i cienkiej kurtce na rozpięto spacerowałam, Miśka też cienko ubrałam i cienkim kocykiem przykryłam a jak wróciliśmy to był mocno ciepły.

Kaja, tylko jak my wygladac glupio bedziemy. Ty dwie prawe, ja dwie lewe... :-D
Mari_anna, o wlasnie, wlasnie. Ja tez mialam 75b i to wszystko przez mojego ojca, bo sobie chlopca wymarzyl. Matka tez cala ciaze powtarzala, ze to bedzie chlopak, bo ja tluklam. I co? I doopa. Dziureczka. A cyckow nie ma. :-p
Pumpkin, ide sobie zajrzec. Posikac sie nie posikam. Chyba. ;-)

A ja olewam diety, bo choć po porodzie ochota na słodkie przeszła to waga jak stała tak stoi , więc mam ją głęboko i jem wszystko.
Mała zasnęła nam przed samą kąpielą, teraz M ją budzi, może dzięki późniejszej kąpieli da nam dłużej pospać? ;-)
A moje cycorki są jakie były, ani większe, ani mniejsze, o tym że karmię przypominają mi tylko bólem, jak mała za długo śpi. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że moje skromne 75B (teraz 85B) nie będzie celowało w kierunku pępka ;-)

Macy, coś w tym jest, bo ja też miałam być chłopcem, a dziurawiec się trafił :-D

--------------
Uwielbiam tego mojego szkraba! M położył ją na przewijaku, w końcu otwarła oczy, wielkie jak spodki, zdziwione o co chodzi, popatrzała na M, na mnie, walnęła uśmiech i super pierda jednocześnie :-D

Ostatnia edycja:
Mari_anna, macy........ 75B to moje marzenie. Ja skromne 75A przed ciążą, a i to z push-up:tak:
Teraz są większe, ale wogóle nieatrakcyjne. Chyba na 40 urodziny silikon sobie jakiś zafunduję.

Pumpkin chcemy więcej linków jeszcze jeszcze!!!:-D:-D:-D:-D
a swoją drogą wiecie że mój m nigdy nie przebierał Jasiowej kupki?:confused:
moje dziecię ostatnio o 4 rano robi sobie dzień i nie ma zmiłuj wczoraj butelkowo przestawiłam go na nowe tory i śpię ciut dłużej...a dziś musiałam go wybudzać na kąpiel1 normalnie chyba dopierow w wodzie obudziła się na dobre:-Dostatnio ciągle na wieczór mega ryk przed i po kąpieli no naprawdę żadna przyjemność a dzisiaj kąpałam szkraba sama i nie zapłakał ani razu nawet pozwolił się w spokoju nasmarować:cool2:i od razu mamusia obrosła w piórka:-D i ledwo zaczęłam czytać mu baję i zasnął:-D

Kaja wiem wiem wyrabiam się ale naprawdę to jakaś złosliwość no raz wychodzi a raz niet:
Macy bo moja czcionka wiosnę przywołuje:-D

E:poddaję się - oficjalnie szyszka kolorowaniu :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
ASIAX- moja Córka też chce się wyporwadzić jak bedzie na studiach i to do akademika, bo ma w domu b.dużo obowiązków (np. pościerać kurze w swoim pokoju, raz w tygodniu odkurzanie...) i tak mnie straszy... a poza tym mówi, że bedzie miała bliżej na imprezy. Poza tym jest już prawie równa ze mną bo ma 170.

MACY- a to, że nie lubię gotować to też wina moich rodziców, Maciusia chcieli :tak:

Wyobraźcie sobie, że niektóre kobitki szukają opiekunek na 8 godzin dziennie do 1-miesięcznych dzieci:szok::szok::szok:, a ja myślałam, że jestem wyrodną matką, bo zostawię w domu prawie7-miesięczne dziecko . Toż przecież takiej babie nawet się tyłek dobrze nie zagoi, a ona już gna do pracy :szok::szok::szok:.

Dzisiaj rekordowo odciągnęłam sobie 120 ml i mam kilka buteleczek w lodówce i jutro Maksiu nie dostanie Bebilonu.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry