reklama
F
Fiołek2010
Gość
witam wszystkich z rana
u mnie też słoneczko i nawet troszkę go za dużo, o godz.9 było hcyba ze 30 stopni
.nie wiem jak wy ale ja nie za dobrze znoszę te upały.strasznie szybko sie męczę i zaraz sapię jak stara babcia
a do tego jeszcze ten ból głowy dziś...masakra 
u mnie też słoneczko i nawet troszkę go za dużo, o godz.9 było hcyba ze 30 stopni
.nie wiem jak wy ale ja nie za dobrze znoszę te upały.strasznie szybko sie męczę i zaraz sapię jak stara babcia
a do tego jeszcze ten ból głowy dziś...masakra 
Trzymam kciuki za badania!!Cześć babeczki ;-)
ja dziś na badania i coś mam nerwa i 1 raz lekko zwymiotowałam a to przez "kluchę w gardle " bo zawsze mi przechodziło bo mogłam sie napić i najeść a teraz wolę nie przy tych badaniach bo nie wiem czy mogę tyoe ich mam
u nas ciągle cipoło a szaro
jejku ale mi sie nie chce jechać i stać w tej kolejce godzinę![]()
Witam Dziewczyny, u nas niestety słonka brak, ale i tak wybieramy się na spacerek. Miłego przedpołudnia!!
jola.24
Fanka BB :)
Witam
U mnie tez slonko, tylko nastroju brak bo cos sie dzieje z moim psem, ale nie wiem czy chory czy sie na nas obrazil bo nie chce nic jesc od dwoch dni:-( Jak mu nie przejdzie to bede musiala do lekarza...
Ja przez to tez czuje sie nie najlepiej ale coz musze sie brac za sprzatanie...
Milego dnia a kto na badanka lecie to powodzonka
U mnie tez slonko, tylko nastroju brak bo cos sie dzieje z moim psem, ale nie wiem czy chory czy sie na nas obrazil bo nie chce nic jesc od dwoch dni:-( Jak mu nie przejdzie to bede musiala do lekarza...
Ja przez to tez czuje sie nie najlepiej ale coz musze sie brac za sprzatanie...
Milego dnia a kto na badanka lecie to powodzonka
ASIAX
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki, u mnie upał.
Przyszłam do pracy i dowiedziałam się że moja koleżanka też zaciążyła, pod koniec tygodnia dowie się czy będzie lutówką czy może styczniówką.
A mnie strasznie boli pępek i zastanawiam ię czy nie mam przepukliny.
Właściwie do tej pory niewiele razy wymiotowałam, a od piątku codziennie, to dziwne że dopiero teraz.
GOSIU, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ABY CAŁE ŻYCIE WYGLĄDAŁO JAK TEN JEDEN DZIEŃ !
Przyszłam do pracy i dowiedziałam się że moja koleżanka też zaciążyła, pod koniec tygodnia dowie się czy będzie lutówką czy może styczniówką.
A mnie strasznie boli pępek i zastanawiam ię czy nie mam przepukliny.
Właściwie do tej pory niewiele razy wymiotowałam, a od piątku codziennie, to dziwne że dopiero teraz.
GOSIU, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ABY CAŁE ŻYCIE WYGLĄDAŁO JAK TEN JEDEN DZIEŃ !
:-)My mozemy sobie chciec dzidzia wyjdzie jak bedzie gotowa:-)wlasnie sie kaplam ze dzisiaj dzidzi ma 14 tygodni jak znajde czs zrobie suwaczek,kurde obliczylam ze bede rodzic 25 grodnia,ale ja niechce wole w styczniu
reklama