reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

U mnie tez słoneczko od rana ,pierwszy raz po 2 tygodniach lezenia wyjde z domu(do lekarza).Mój chory byle tylko mnie i małego nie zaraził :no:

reklama
witam wszystkich z rana
u mnie też słoneczko i nawet troszkę go za dużo, o godz.9 było hcyba ze 30 stopni:szok:.nie wiem jak wy ale ja nie za dobrze znoszę te upały.strasznie szybko sie męczę i zaraz sapię jak stara babcia :-D a do tego jeszcze ten ból głowy dziś...masakra :shocked2:

Cześć babeczki ;-)

ja dziś na badania i coś mam nerwa i 1 raz lekko zwymiotowałam a to przez "kluchę w gardle " bo zawsze mi przechodziło bo mogłam sie napić i najeść a teraz wolę nie przy tych badaniach bo nie wiem czy mogę tyoe ich mam :sorry2:

u nas ciągle cipoło a szaro :tak:

jejku ale mi sie nie chce jechać i stać w tej kolejce godzinę :baffled:
Trzymam kciuki za badania!!

Witam Dziewczyny, u nas niestety słonka brak, ale i tak wybieramy się na spacerek. Miłego przedpołudnia!!

Witam

U mnie tez slonko, tylko nastroju brak bo cos sie dzieje z moim psem, ale nie wiem czy chory czy sie na nas obrazil bo nie chce nic jesc od dwoch dni:-( Jak mu nie przejdzie to bede musiala do lekarza...
Ja przez to tez czuje sie nie najlepiej ale coz musze sie brac za sprzatanie...

Milego dnia a kto na badanka lecie to powodzonka

wlasnie sie kaplam ze dzisiaj dzidzi ma 14 tygodni jak znajde czs zrobie suwaczek,kurde obliczylam ze bede rodzic 25 grodnia,ale ja niechce wole w styczniu

Cześć dziewczynki, u mnie upał.
Przyszłam do pracy i dowiedziałam się że moja koleżanka też zaciążyła, pod koniec tygodnia dowie się czy będzie lutówką czy może styczniówką.
A mnie strasznie boli pępek i zastanawiam ię czy nie mam przepukliny.
Właściwie do tej pory niewiele razy wymiotowałam, a od piątku codziennie, to dziwne że dopiero teraz.

GOSIU, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ABY CAŁE ŻYCIE WYGLĄDAŁO JAK TEN JEDEN DZIEŃ !

Ja sie szykuje powoli do lekarza co prawda przyjmuje od 15 ,ale ma tyle ludzi ,ze trzeba sobie kolejke zajac wczesniej.Mam nadzieje ,ze usłysze same dobre wiadomosci-nie ma innej opcji:tak:

reklama
Witam poniedziałkowo!!
przez tamten tydzień malo mnie tu było przez te burze i powodzie... tragedia.
ale w tym tyg mam nadzieję ze to nadrobię. pozdrawiam cieplutko

Do góry