reklama

Styczniówki 2010 !!

Muszę się Wam wyżalić. Właśnie okazało się, że M idzie w niedzielę do pracy. Na popołudnie! Nie dość, że w ciągu ostatnich 3 tygodni chyba tylko dwa razy wrócił do domu normalnie, to jeszcze to! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jutro idziemy z wizytą do sąsiadów, już raz to przekładaliśmy, więc teraz już nie wypada. I tak oto spędzimy sobie znowu rodzinnie czas... :baffled:

reklama
Hej kobietki.
Ja ostatnio mam okropny humor... :-(
W środę była teściowa i tak mnie wkurzyła, że szkoda gadać.... Nienawidzę jej. Nie pojadę do niej na święta. Jak ja jej nienawidę. Co to za szmata...sorry za wyrażenie, ale nerwy mnie ponoszą.
W ogóle wszystko mnie wkurza...czas mnie goni, nawet nie mam czasu, żeby pójść do łazienki...
Ale mam beznadziejny humor...

W ogóle nie podoba mi się to życie.

Co to za nabijanie sie z macy? ;-) Cieszcie sie pogoda, cieszcie. Macy ma w sobie tyle mocy, ze zaraz Wam grzmoty zesle. Do Agbar juz zla pogoda idzie. :-D :-p

Karoli, trzymaj sie dzielnie. Ubierz malego na cebulke, latwiej bedzie rozbierac. Pamietaj, ze w samochodzie cieplo.
ASIAX, co za babsko. :angry:
Kaja, to sukces na calego! Super!!!

Pogoda dopisuje wiec my z Zuzia cały dzien na dworze. Własnie przyszłysmy nakarmic i idziemy dalej, bo na dworze jest bardzo grzeczna( spi:-))hehe

czy wasze dzieci tez marudza i chca całkowitej uwagi????

Bo moja kochana corcia jak nie spi to marudzi i musze caly czas przy niej siedziec:no:

Emilia, tak jak napisała Czechow - publiczne obnażanie! Bo ludzie chodzą i patrzą :) Pewnie zazdrościli, że to oni nie mogą sobie pocycać tylko hamburgery muszę wpieprzać!! ;) Takie duże, ponetne piersi.. Jak tu przejść obojętnie!! Haha ;D;D;D
SZYSZKA im!!

Ania98765 nie denerwuj się! Nie ma co traci nerwów na sikse!! Pomyśl o czymś miłym, zapomnij na chwile o tych przykrościach :):*
Ja na swięta też nie jadę do teściów!! Już powiedziałam to głośno i wyraźnie i siłą Sławek mnie nie zaciągnie!! :)
W ogóle już tam jeździć nie będę!!

Na dworze jest bosko!! Wrócilismy do domku jakis obiadek uszykować, czekam na Sławka, wróci jedziemy do kuzynki ;D tzn ja do kuzynki, S. na zebranie ;D
Piwko Kasi zakupiłam i sobie oczywiście też ;D karmi, bo karmi, ale zawsze to piwo ;)
No nic, zmykam :)

No widzisz Agbar, jaka mam moc. ;-) A u nas leje. Akurat malej mialam zamiar czyscic tylek, bo kupsko walnela, a widze, ze zaczyna padac. Mala do lozeczka, karuzela w ruch i pedem sciagac pranie. I tak sie zapedzilam, ze posliznelam sie na blocie... Teraz kolejna pralka ma co robic. No jasny gwint, a tylek mnie boli! :angry:

Pasibrzuszku, nie smutkaj sie Kochana. My tez sami w weekend bedziemy. Caly. Jutro to juz normalne, ze bedziemy sami, jak w kazda sobote, a dzis rano jeszcze malzon powiedzial, ze jak sie nie wyrobi z artykulem, to w niedziele tez. A ze sie nie wyrobi, co wiem na pewno, trzeba niedziele planowac samemu. Glowa do gory. Bierz samolot i przyjezdzaj z Emi do nas. Bedzie wesolo! :-)

Ale upał dziś na dworze :szok: już nie wiem jak się sama ubrać a co dopiero dziecko :-D

mój właśnie chciał zamalować plamy na ścianie w pokoju i nie tą farbą zaczął :baffled: dobrze że tego tak widać nie będzie bo kolor nie bardzo się różni :sorry2:

Macy ja chyba jeszcze się wstrzymam boje się tego ulewania małego chyba tak na 3 miesiące go przetransportuje :sorry2:

Yol_a, kurka wodna, wszystkie okres juz macie. To co, ja w ciazy jestem czy co?!

E_milcia, moze jakies zapalenie sie Adasiowi wdalo w tego siusiaka?

U mnie też brak @ (jadę na cycu).
Siusiak mojego małego też jest grubszy u podstawy i widziało go juz sporo lekarzy i nic nie mówiło, zatem nie martw się i przy kolejnej wizycie powiedz - ale dzis sie nie stresuj.

e_milcia - zbadaj zbadaj te hormony. Ja przed ciążą przez ok 2 lata utyłam prawie 10 kg i nie wiedziałam od czego. Starałam się mało jeść, dużo ruszać i wciąz tyłam. Jak zaplanowaliśmy dzidzię to poszłam do lekarza, żeby mi kompleksowe badania zrobili przed. I okazało się, że mam niedoczynność tarczycy - od tego tyłąm. Zaczełam brac leki i od razu waga spadła, potem zaszłam w ciążę i tez przez pierwsze 3 miesiące 3 kg schudłam (a potem przez 6 utyłam 18 kg ;-()
Zbadać warto = najwyżej okaże się że cała zdrowa jesteś i trzeba zacząć ćwiczyć ;-)

reklama
Emilia, tak jak napisała Czechow - publiczne obnażanie! Bo ludzie chodzą i patrzą :) Pewnie zazdrościli, że to oni nie mogą sobie pocycać tylko hamburgery muszę wpieprzać!! ;) Takie duże, ponetne piersi.. Jak tu przejść obojętnie!! Haha ;D;D;D
SZYSZKA im!!

Ania98765 nie denerwuj się! Nie ma co traci nerwów na sikse!! Pomyśl o czymś miłym, zapomnij na chwile o tych przykrościach :):*
Ja na swięta też nie jadę do teściów!! Już powiedziałam to głośno i wyraźnie i siłą Sławek mnie nie zaciągnie!! :)
W ogóle już tam jeździć nie będę!!

Na dworze jest bosko!! Wrócilismy do domku jakis obiadek uszykować, czekam na Sławka, wróci jedziemy do kuzynki ;D tzn ja do kuzynki, S. na zebranie ;D
Piwko Kasi zakupiłam i sobie oczywiście też ;D karmi, bo karmi, ale zawsze to piwo ;)
No nic, zmykam :)

Przypomniała mi sie ta reklama co po schodach idzie babka w spódnicy ze wzorem w kawałki tortu .Może i dobrze że miał tego hamburgera bo jak by sie rzucił na bar mleczny to kogo byś wołała -straż miejska?:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry