• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosiu, może nie być widać tej płci ale zapytam....... chociaż nawet jak mi coś powie lekarz to nie będę się nastawiać ale jestem taka niecierpliwa.......:-)
Czytałam parę odpowiedzi na różnych forach, że dziewczyny już znały płeć w 12, 13 tygodniu i potem tylko to potwierdzały......Może mi też się zdarzy taki przypadek......

reklama
Mam do Was jeszcze takie pytanko. Czy któraś z Was ma ochotę i popija colę? Ja rok temu przy problemach faraonowych w Egipcie tak się nauczyłam pić colę, że jeszcze przed ciążą ją lubiłam ale teraz myślałam że mi przejdzie.....Staram się nie przesadzać ale jakoś tak woda mdła, soki za słodkie a zimna cola - cudo:-)

jak dla mnie woda jest najlepsza, soki też są za słodkie, a coli i pepsi nie lubiłam zawsze i to mi zostało:tak: ale moja koleżanka całą ciążę piła pepsi i to litrami w nocy wstawała żeby się napić, a tak ogólnie to przed ciążą i teraz po ciąży to nie lubi pepsi, więc ciąża ma swoje prawa:-)

Mam do Was jeszcze takie pytanko. Czy któraś z Was ma ochotę i popija colę? Ja rok temu przy problemach faraonowych w Egipcie tak się nauczyłam pić colę, że jeszcze przed ciążą ją lubiłam ale teraz myślałam że mi przejdzie.....Staram się nie przesadzać ale jakoś tak woda mdła, soki za słodkie a zimna cola - cudo:-)

ja nie lubie ani coli ani pepsi:sorry2:ale lifta malinowego ooo tak uwielbiam:-)

A ja jednak ide 20 lipca na wizyte a nie 22 bo ja w poniedziałki jeżdze dlatego mała zmiana:-)no i wtedy to będe chyba nawet 16 tc co już na pewno dowiem się płeć no chyba że pokaze pupcie mamusi:-p:-D

Ja też mam na colę zachcianki, ale staram się nie pić, innych napojów gazowanych też unikam, bo to sam cukier i chemia... Najlepsze są soki i woda dla ciężarnych. Pamiętajcie o piciu Dziewczyny, bo wody płodowe się tworzą!

Ja też mam na colę zachcianki, ale staram się nie pić, innych napojów gazowanych też unikam, bo to sam cukier i chemia... Najlepsze są soki i woda dla ciężarnych. Pamiętajcie o piciu Dziewczyny, bo wody płodowe się tworzą!

no właśnie bo ostatnio mi się chce non stop pić i wogóle mam wieeeeeeeeeeeelką chętke na zimne mleko z kartonika (w pierwszej ciąży też tak miałam):tak:co pewnie bo wody się zbieraja :tak:bo nawet w chłodniejsze dni chce mi się non stop pić;-)

Ello

Co do napoi to ja musze od czasu do casu sie fanty napic bo bym zwariowala a tak wogole to malo czym sie moge napic, ciagle mi malo albo nie smakuje a ostatnio maz pil piwo i musial pol szkalnki odstapic bo bym zemdlala:zawstydzona/y: wiem ze nie powinnam ale co zrobie:sorry2:

reklama
Witam was,ja juz po wizycie i cała szczesliwa.Dzidziolek ma 4,63mm,tetno 150.Miałam miec robione usg genetyczne ,ale tak sie dzidzia raczka zasłaniała,ze lekarz nie mógł zmierzyc,wiec na kolejnej wizycie za 2 tygodnie bedzie robione.lekarz mnie pytał czy cos jem wogóle bo nic nie przytyłam.:tak::-):-):-):-):-):-):-).Kobietki ,a jak u was z waga?bo mnie brzuszek troszke wywaliło ,a waga w miejscu stoi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry