reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hello

Andzia76 my też jesteśmy na nutramigenie i kupki super:tak: a co do zapachu i smaczku to faktycznie ochyda ale Nasze dzieciaczki jeszcze za bardzo nie mają ukształtowanego smaku. 4600 to masz Maluszka moja po urodzeniu ważyła 4300. A co do snu to zależy jak jesteśmy cały dzień w domu to ma 2 drzemki po godzinie a na podwórku potrafi 3-4 godziny bez przerwy przespać.

Asiax ja też się pomodlę za Malutkiego ale i tak będzie wszystko dobrze trzeba w to wierzyć i się nie poddawać bo maluszki czują naszą siłę i same chcą walczyć.

Kaja skąd ja to znam te oczka mówiące daj mi też chcę spróbować :-D. Jeszcze M mnie podpuszcza żeby coś dać. Ale jak mówisz jeszcze mamy czas.

Dorciaa na butli też możliwe Moja ostatnio śpi od 21:30 do 7:30 bez żadnej przerwy:tak:

A my sobie z M zrobiliśmy ognisko Mała spała a my smażyliśmy kiełbachy pychota. Dzisiaj był też mój brat z rodzinką ma dwie córy bliźniaczki mają 2 latka. Boże jak zobaczyłam podkrążone oczy i zwątpienie bratowej to pomyślałam że ja czasami narzekam przy jednym dziecku a co dopiero oni przeżywają. Jak Ewa powiedziała mi że jeszcze od ich narodzin nie przespała ani jednej całej nocy to aż mi głupio było mówić, że ja po 10 godzin bez przerwy śpi.

cześć kochane
dziękujemy za pamięć :) właśnie weszłam na sekundę zobaczyć co u was... Nie pokazujję się, bo u nas bardzo pracowity tydzień się właśnie kończy. Pogoda była piękna, więc całymi dniami byłam na dworze. Tymek praktycznie od rana do 15 śpi, więc spał na dworze, a ja robiłam wiosenne porządki na ogrodzie. W międzyczasie mój tata zrobił nam tunel foliowy, także w tym roku będę mieć swoje własne ogóreczki i pomidorki :) już się nie mogę doczekać!:)
idziemy się kąpać, jak nie padnę razem z Tymciem to postaram się zajrzeć jeszcze na chwilkę :)
pozdrawiamy gorąco!

Dorcia ciesze sie ze mogłam pomóc i Cię zmotywowałam :tak: w kupie raxniej :tak: ja dzisiaj nadal mam mega zakwasy hihihi na brzuchu - mam nawet problem z podniesieniem sie z pozycji lezacej :-D

Kaja, bibik ja tez bym już chetnie poszperała na regale z tymi słoiczkami i dawała małej już jakies papu - ile można tylko cycka niuplac - nudne to :tak: moja mama dzisiaj dała pocyckać Amelci kromkę od chleba hihih ale ubaw mieliśmy i Amelka tez ! niuplała i się smiała jednoczesnie :-D

aaaaa miałam się pytac - jak jest zieolana kupka po mieszance bebiko tzn ze musze zmienić mleczko bo to nie dobrze tak? :no:

Witam się wieczornie. Oj wiem, zaniedbałam Was w weekend, ale wczoraj w końcu M był w domu, a potem poszliśmy z rewizytą do sąsiadów, a dzisiaj sobie drzemałam, a potem przyjechali teściowie.
Z wizyty wyniosłam pożyczoną sukienkę do chrztu, więc muszę kupić już tylko dla siebie :-) A no i córka sąsiadów (3 lata) zapałała miłością do mojego M, wszyscy w szoku byliśmy, bo gdyby mogła to weszłaby na niego, wycałowała go, wygłaskała, normalnie szok :-D
A dzisiaj dostałyśmy od teściowej śliczną firankę w kubusia puchatka, tygryska itp. więc jutro z samego rana myję okno i wieszam ją :-) no a potem do tego cholernego banku :baffled:
Jeszcze godzinka i M kończy pracę :tak: teść musi go odebrać, bo nawet bidny nie miałby czym wrócić. Nie dość, że sam w firmie jest, to jeszcze szef dzisiaj do niego przyjechał. Facet chyba naprawdę nie ma co robić.
No a w tym tygodniu M ma na popołudnie, więc znowu same cały czas. Ech, już mam dość, od 3 tygodni chłopa w domu mam tylko na mycie i spanie :wściekła/y:
Dziewczyny mają dzisiaj chrzciny? Ciekawa już jestem, jak było no i czekam na zdjęcia dzieciaczków :-)

Zainstalowałam sobie przeglądarkę google chrome i chciałam sprawdzić jak to jest ... no sama nie wiem... ;-) czy kolorki są?

ooo... chyba wyczułam problem Dorciaa... :-D

muszę potestować......

Zainstalowałam sobie przeglądarkę google chrome i chciałam sprawdzić jak to jest ... no sama nie wiem... ;-) czy kolorki są?

ooo... chyba wyczułam problem Dorciaa... :-D

muszę potestować......

To i ja spróbuję, bo też mam Chrome.

No dobra, chyba muszą to jeszcze dopracować, bo coś im ze zmianą forum nie wyszło.
Dorciaa, też już Cię rozumiem.

sama nie wiem czy IE tu nie był lepszy... kolorki były natychmiast - buźki też przyjmowało już w edycji... ale chrome chodzi mi lepiej, IE mulił mi już, że szok..
____
no właśnie Dorciaa... muli IE już tragicznie a tak lubię tę przeglądarkę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry