kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Bibik, a ja bym chętnie poszła, ale Jessi nie chce pójść na taki układ;-) Zasnęła dzisiaj pięknie przed 23, a przed 24 się obudziła i teraz jest w stanie czuwania non stop
Co się ruszę to łypie okiem:-) Fajnie to wygląda, niby śpi, ale każde drobne poruszenie z mojej strony powoduje, że Młoda jedno oczko uchyla i kontroluje sytuację 
A mi tyłek rośnie, bo się zajadam i to taka mieszanka wybuchowa, że rano jak zasiądę na tronie to drżyjcie narody ;-)

Co się ruszę to łypie okiem:-) Fajnie to wygląda, niby śpi, ale każde drobne poruszenie z mojej strony powoduje, że Młoda jedno oczko uchyla i kontroluje sytuację 
A mi tyłek rośnie, bo się zajadam i to taka mieszanka wybuchowa, że rano jak zasiądę na tronie to drżyjcie narody ;-)

.Po kąpieli chciałam karmić ale nie ma o tym mowy bo spi jak zabity.Nie wiem już jak rozplanować to wszystko ...pomijając to ,że jak wyśpi się to w nocy wierci się co godzinę
Dramat!dziś w nocy siedziałam i płakałam z wycieńczenia...a tatuś oczywiście chrapał jak zabity,alez mam go dosyć czasami!!!Ech...Czekam na jakies Wasze rady bo mi już ręce opadają.

czekam na listki, kwiatki. Chrzest zaklepany na 1 maja - mam nadzieję, że już pięknie na dworzu będzie...