reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzięki wszystkim za gratulacje! Schodzę na zawał... gimnazjum w ścisłej szóstce ale poza podium - IV miejsce! Płacz i lament, właśnie ratuje kolejno wszystkie telefonicznie. To też dobre, bardzo ładne (na 22 szkoły z całego województwa) miejsce ale kurde bez medalu. :-(

reklama
Cztery godziny chodzenia nogi mi w szyje juz weszły:baffled:;-)
Moze coś z tej mojej oponki zniknie!Ale pogoda zachwyca poprostu mi przez noc na mojej działce zakwitły prymulki i żąkile!!!!!OJ jak ja uwielbiam wiosenkę !Teraz raz w tygodniu wybieram sie do kwiaciarni i dokupuje tylko kwiatki:-) tylko gdzie ja to wszystko posadze:confused::confused:Może założe jeszcze jeden klomb??
Ze słonecznego Pruszkowa przesyłam pozdrowienia:-D

U mnie słoneczka nie ma ale ciepło jest bo i do 20 stopni na termometrze dochodzi:-)a że łóżeczko jest przy oknie to Alanek sobie słodko śpi bo i uchylone jest a wiadomo jak powietrze działa na spanie dzieciaczkom:-)

PUMPKIN
hehe nieźle z tymi kupami i słownictwem tatusia-to PL:-Dwiesz ja jak już to daje czopka paracetamol 50 mg. jak mi coś Alanek choruje a w nosek Euphorbium i to wszystko więc może i ty tak za dużo nie dawaj co bo jednak leki a to małe dziecko...no chyba ze trzeba bo wiadomo niekiedy bardziej lepiej dac niż nie dac:tak:

Pumpkin: teraz to juz połowy kup nie ma - ty bys musiała tu być jak się śnieg zaczynał topic - nie wjechać w kupe to był cud - tyle ze spaceru, że szłam ze wzrokiem wlepionym w chodnik, a potem w nocy płytki chodnikowe widziałam we śnie;-)klełam na wszystkich włascicieli psów - no bo co pies winny, że właściciel nie zna swojej powinności:confused:

co do ubierania - to moja na spacerku miała dzis body z krótkim rękawem - pajacyk bawełniany, czapka bawełniana i kocyk na to - wyszłyśmy w sztruksowej kurteczce, ale jej było gorąco i zdjęłam i w pajacyku akurat jej było! Jak ostatnio było 20 stopni to ten sam zestaw ubrałam i OK.

Kaja: ależ sukcesy - kochana dziewczyny zdolne, ale bez trenera to by klapa była - także Tobie sie należą gratulacje ogromniaste!!!

Pasibrzuch: Emi dzielna dziewczynka - no i w końcu ślicznie przybiera na wadze i spokojniejsza jesteś:tak:

Macy: jak mówisz, że nic w przyrodzie nie ginie to az sie boje więcej dzieci planować, bo pewnie mi odpłacą za to, że przy Miśce nie mogę znaleźć powodu do narzekań:-D

Patrysia: zdrówka dla Dominisia i Alanka - może to tak po chrzcie - wiadomo goście, różne zarazki mogli przywieźć i dzieciaczki podłapały..:dry:

Kaja IV miejsce to bardzo dobrze ale wiadomo 4 jest najgorsze dla zawodników bo tuż za podium jeszcze raz gratulacje!

Dzisiaj moje dziecko pierwszy raz nie spało na spacerze tylko podziwiało świat. Fajnie wyglądało jak była taka strasznie przejęta tym co się dzieje wkoło. Co do ubierania to my dzisiaj body na to sweterek, rajstopki spodnie sztruksowe i ciepłe skarpetki i było w sam raz :tak:

:-)Witam wczesnym wieczorem.:-)
Kaja-gratulacje ,dziewczyny super , ale to tez dzieki super trenerce.
Ja juz po czytaniu bajek dla Mii.
Nicole oglada bajki i po bajkach tez do lozka i tez jej bede czytac :-)
Dzisiaj mialam nudny dzien chociaz super szybko mi zlecial na zabawach z dziecmi:-), Nicole pewno wczesniej padnie bo jeszczwogole nie spala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry