reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja również się witam.

Mały spał do 7.00, a teraz wisi na cycu.

Kacha_wawa - dzieci absorbujące wyrastają na inteligentnych, przebojowych dorosłych ludzi. Będziesz miała dużo pociech z Jessi. Ale nie powiem, tych nie przespanych nocy to Ci nie zazdroszczę, ja bym już umarła, silna Babka z Ciebie, trzymaj się.

edit:
Pumpkin - odpukuj, inhaluj jeśli będzie taka potrzeba i będzie wszystko ok z Polcią. Ja gdybym miała tę mądrość w piątek to na pewno uniknęlibyśmy antybiotyku. Teraz malutki już ładnie kaszle i wydzielina mu się odrywa. Jak byłam na kontroli we wtorek, to myślałam, że jest juz lepiej, bo mały nie kaszle, a tu okazało sie odwrotnie, wszystko zalegało i pojawiły się świsty.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie :tak: U nad wstawanie o 7.00 robi się systematyczne, dobrze, że nie wcześniej :-D
kacha_wawa współczuje, Jesi ma rytm dnia jeszcze nieuporządkowany czy coś jej dolega? Życzę ci sił dużo!
Gosia - twój to już ideał w spaniu widzę...super
Marianna - mam nadzieję, że dziś już u was będzie lepiej.

Słonko wychodzi, my dziś musimy trochę pozałatwiać, więc Tymek też będzie miał wycieczki i super jak pogoda jest to można szaleć.

dzieciaki zajęte śniadaniem i nawet jak jedzą to jazgoczą :sorry2:

Kaja oj nie będę narzekać choc mały się budzi z 3 razy ale budzi się o 22:00 wiec ja jeszcze nie śpię a tak to z 1 raz w nocy i nad ranem dziś 5:00 i sobie nadal śpi :tak:ale o 5:00 mąż wstał do pracy wiec mi go do wyrka podrzucił ja tylko do cyca 5 minut i powędrował z powrotem spać :-D

Witam porannie.
Kacha wawa-twoja jessi daje Ci neizle popalic , tak jak mi Nicole juz sie zastanawiam czy ona jakiegos Adhd nie ma , nie usiedzi na miejscu wszystko musi byc tak jak ona chce gdy czytam jej bajke wszystko ja interesuje tylko nie bajka . Jak jestt 2 dzien w domu bez wyscia na dwor to poprostu oszalec idzie .Wtedy nerwy wystawione no prube.
Naszczescie Mia to istny aniolek chodzi spac o 7 budzi sie o 1-2 na butle i spi do 6 zje i dalej spi do 9 pobudka zabawy i zasypia o 12 spi do 14 zje zabawy i tak do 7.
Jak to mowia jak masz jednego aniolka do drugie musi byc diabelek .I tez juz slyszama , ze dzieci tak apserwujace sa bardzo iteligentne , nie przecze Nicol jest inteligentna tylko moje nerwy nie wiem ile jeszcze wytrzymama tej brzydkiej pogody , naszczescie w niedzielöe do wloch , fakt ze tylko na jeden dzien , ale wato sie odstresowac i zobacze swoja naukochansza starsza siostre.
Czechow .co do wozkow to ja sie nie dziwie ze kradna , towar jak najbardziej chodliwy , spujz ile taki wozek .Swoja droga to zwykle chamstwo , tutaj to normalne ze wozki stoja na korrytarzu

hej Dziewczyny :-)
coś ostatnio nie nadażam za wami - prawie mnie w domku nie mam bo tyle załatwiania sie nazbierało ze kuniec świata ;-)
mu standardowo pobudka koło 8 rano - mała nakarmiona gada do karuzeli a ja już 6 weidera zrobiłam - 6 dzień za mna a miisę już nudzi a gdzi etu jeszcze 30 do końca hihihi - skończe ćwiczenia akrat w dzień slubu :-D

wczoraj byłam wieczorem z moimi dziewczynami z LO na "piwku" w sensie one piły a ja piłam wode - raz gazowaną dla odmiany hehehe - M wykąpał malude, nakarmił, uspił i przyjemchał po mnie - żyć nie umiera ;-)

kurcze i już 1 kwiecień mamy ! piękną pogode do tego - super - byle isę nie popsuła tak jak wczoraj to było ! aaaaa i dzisiaj Prima Aprilis przecież - pewnie w tv znowu jakies ściemy będa w wiadomościach ;-D

ide się ogarnąc truszkę i cos przekąsić na śniadanko :-)

Miłego dnia Kochane :-)

aha kacha_wawa duuuużo dużo siły w "wa;ce" z Twoją Jessi ! zostaniesz świetą za to ! zobaczysz !

Witajcie!!
Stwierdzam, że tu produkcja jak za czasów ciąży, kiedy to siedziałyśmy całymi dniami w domku i nic do roboty nie było ;p

Kaja dziewczyny naprawdę masz wspaniałe!! Wielkie gratulacje dla nich!! ;D

Czechow czy i ja mogę poprosić? :) To jest chodliwy temat ;)

W szoku byłam wczoraj jak zobaczyłam ile dzieciaczków z objawami chorobowymi mamy!! Mamusie utulcie mocno Wasze Szkraby!! Niech wracają do zdrówka!!:):*

Co do trzymania wózków na klatce!!
W życiu!!
Wczoraj byłam na zakupach z Adasiem, kupiłam 3 tego, 3 tego, kilo tego, 2,5 kg ziemniaków i jeszcze i jeszcze...
Mieszkamy na 4 piętrze!! Wózek też swoje waży, no i Adaś w nim też ;) Po wciągnięciu wózka z Adasiem i zakupami po pierwszych 7 schodach lało się ze mnie!! Później wnosiłam piętro wózek, pietro zakupy!! Bo jakbym zostawiła na dole to syna by mi ukradli, a jak nie syna, to zakupy ;/

Pasibrzuszku liczę na to, że moje dziecię dziś zachowa się tak jak Emi wczoraj!! Pół nocy nie spałam przez szczepienie!! :(
Trzymajcie kciuki, żeby Adasia nie bolało i żebym ja nie zemdlała ;p

U nas dziś piękny dzień... Mam nadzieję, że u każdej słonko świeci...
Miłego dnia Kochane!!:):*

Witam was porannie!!! Filipotek już lepiej, ma chrypę, katar zgęstniał, troszkę kaszle, jak mu syf przeszkadza.:-D
Czechow a rzuć te oklepywania bo aktualnie starszego klepię, to zobaczę, czy dobrze:-D
Emilka ty raz pisałaś o czymś do jedzonka z brokułami, co jadłaś u cioci. Masz przepis?

Witam was porannie!!! Filipotek już lepiej, ma chrypę, katar zgęstniał, troszkę kaszle, jak mu syf przeszkadza.:-D
Czechow a rzuć te oklepywania bo aktualnie starszego klepię, to zobaczę, czy dobrze:-D
Emilka ty raz pisałaś o czymś do jedzonka z brokułami, co jadłaś u cioci. Masz przepis?

Meine Gute - normalnie chyba gdzieś to wrzucę - okej już przesyłam :-)

reklama
witam porannie
Zabawiam jedna reka Zuzie a druga pisze, bo pozniej nie bedzie czasu.
bylismy wczoraj u lekarza i co sie okazało, ze malutka ma jakies szmery na serduszku, ale lekarz narazie nie kazal sie przejmowac ,bo tak czasem bywa u malutkich dzieci. No ale jak sie nie martwic :-(:-(:-(,trzeba szybko zrobic echo serduszka.
Pozatym mamy do zrobienia posiew moczu tak dla swietego spokoju.
No i jest taka marudna prawdopodobnie od brzuszka. Nie sa to kolki ale układ pokarmowy i jelitka sa jeszcze nie rozwiniete,takze mamy zazywac kropelki a jak nie pomoze to zmienic mleczko

U nas pogoda do bani:-(
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry