Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dziewczny jesteście nie zastąpione dzięki Waszym radom Julka właśnie śpi w swoim łóżeczku Dziękuje kochane :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczny jesteście nie zastąpione dzięki Waszym radom Julka właśnie śpi w swoim łóżeczku Dziękuje kochane :-):-):-)
trzeba też pamiętać że są dzieci zabierane matką co mają złe warunki w domu bo mąż je zostawił np z 3 dzieci a kobieta bez pracy itd oglądałam też ostatnio jak o tym mówili ze już za bardzo się interweniuje w biedne rodziny że utrzymanie dziecka w domu dziecka to koszt 5 tysięcy na miesiąc jedna matka miała zabraną 10 dzieci z biedy ( nie wspomnę że antykoncepcja powinna być też za darmo) ale utrzymanie ich tzn dom dziecka dostaje na każde 5 tysięcy i teraz jakby kobieta dostała 50 tysięcy na dzieci to by żyła w luksusie z nimi a dzieci by były z matką ...czy to nie jest w naszym kraju bez sensu
chociaż by jej połowę tego dali ale nie lepiej zabrać dzieci
a to 68zł rodzinnego paczka pampersów 
Tak piszecie o święconce dlas dziecka - może dam księdzu poświęcić piersi - co tam będę buteleczkę dawała - piersi wypnę i niech święci - będzie przynajmniej bez podgrzewania i od razu święcone mleczko![]()
dobre może i ja się wypnę do przodu i święćcie mleczko
czy to tak trudno zmienić pampersa,wytrzec buźke czy dać troche uśmiechu
patologia byla jest i będzie ale czemu jeszcze bardziej wtedy ranić te maluszki czemu nie dac w "łatwiejszy" sposób maluszka rodzicom którzy chcą sie zaopiekować a mają do tego predyspozycje i madre podejscie....
a z min lekarzy czy położnej wyczytać mogłam tylko jedno...

My rano zaliczylismy spacerek na poczte, do kosciola. Mala spokojnie spala, chociaz coraz czesciej zdarza sie, ze podczas spaceru ma oczy otwarte. Dotarla do nas przesylka, w ktorej byl prezent dla mlodego na zajaca. Balam sie, ze juz nie dojdzie. Tak wiec mlody dostanie piekny latawiec. :-)