Pasibrzuch
Fanka BB :)
Tysiolek, my też tak ważyliśmy i okazało się, że była różnica kilkuset gram, a w przypadku tak małych dzieci to jest istotna różnica, więc zobacz co Wam wyjdzie w przychodni, a póki co nie martw się niepotrzebnie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sorry
trzymam kciukasy. 
SULFUR 30CH. Nie jestem jednak pewna czy dlatego, że faktycznie w opisie wspiera też wysypki (właśnie takie, które zaogniają się podczas ciepła - u nas po kąpieli, podczas płaczu, na necie dużo jest o sulfurze - to siarka) czy dlatego, że to być moze lek konstytucyjny dla Tymka. Sulfur 200CH dawałam w czasie żółtaczki i mam tez 200 podać jeśli zauważę jakokolwiek infekcje. A dziś zdecydował 30CH - po 5 min od podania była tak wielka kupa, że nie zrobił takiej od urodzenia - a to nie była jego jedyna dziś. Rano zrobił normalnie. Potem z godziny na godzine buźka była już piękna, po kąpieli też, nic się nie zaogniło. Ciut na brzuszku więc też jutro zadzownie czy podac jeszcze raz czy wystarczy.
Spytaj, polecam! Dodam, że ja Tymkowi rozcienczam w kilku kroplach wody i podaje z kieliszka. Jak on to lubi i jak ładnie pije![]()

Pamiętacie jazdy z matką, typu będę miała inne wnusie i wydziedziczę cię? Oni mieszkają w jednym domu. Miałam nie jechać na święta, ale dziadek chciał do nas przyjechać, a jak ostatnio wyszedł z domu to się wywrócił i sąsiedzi go przynieśli do domu, więc już wolę ogon podkulić i pojechać do niego, zwłaszcza że musiałby do nas dwoma autobusami jechać. Już mam stresa na tą wizytę, matce oczywiście nie powiedziałam, że będziemy. Mam też nadzieję, że reszty rodziny tam nie spotkam (ciocia i kuzynka w ogóle małęj nie widziały, bo się od ślubu do nich nie odzywam poza kartkami na święta i urodziny).Siłą wybuchu cycków.A czym różnią się granulki 5CH od 9 CH?

Macy - ja juz sama nie wiem jak jest z Maksiem... Dzisiaj nie kaszle nawet po oklepywaniu, z nosa leci taka trochę gęstsza woda, kolor przezroczysty, wyciągam to fridą, poza tym mały dużo śpi i ma gorszy apetyt niż zwykle, ale je i mu sie nie ulewa. Ciekawe co usłysze jutro u lekarza?
Tak ogólnie to mam doła, to siedzenie w domu, m. cały czas w pracy, wychodzi o 6.30 i jeszcze nie wrócił, a myślałam, że skoczę z Córką do kościoła na 19.00 i nic z tego... Zakupy oczywiście nie zrobione, brak słów...
Pasibrzuch, bedzie dobrze. A dla matki szyszek nie zapomnij. ;-)
Siłą wybuchu cycków.![]()

kaja - tak sobie myślę, że powinnaś mieć nick "kaja_10 CH" ;-). A tak na serio, to mogłabys założyć osobny watek o homeopatii , bo potem te informacje się tu zagubią wśród innych postów. Byłby bardzo przydatny.
Beti - mi po tych Kajowych granulkach (ricinus communis 5 CH) normalnie przedwczoraj cyce eksploadowały. Przedwczoraj brałam po jednej przed każdym karmieniem i normalnie eksplozja. Wcześniej brałam 15CH po dwie granulki 2 x dziennie i było łagodnie ;-). Generalnie mam mleczko, tylko takie flokowate cycki mi sie zrobiły i chciałam wspomóc bo miałam wrażenie, że mleka coraz mniej....i może spróbuj te 5 CH ;-)

faktycznie, napierniczam o tej homeopatii na każdym zakręcie...
Może i założe wątek jak inne się zgodzą... pare ciekawostek zawsze byłoby pod ręką. A twoje doświadczenia po ricinusie superowe są...