reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam serdecznie, kolejny przygnębiający dzień. Wczoraj wieczorem byłam w markecie - cisza, ludzie chodzą poważni, na ulicach jakby wszystko w zwolnieniu.
Dziś są u nas targi ogrodnicze, chyba nie są odwołane, chciałam jechać kupić kwiaty na ogród... może tak zrobię.

A te diety cud można stosować karmiąc piersia?
Asiowo - porozmawiaj z kuzynką, sytuacją trudna, fakt.
Nie mozna bo jet niezdrowa:sorry:

Dziewczyny... dzieki, własnie sie dowiedziałam, ze kuzynka wzieła mojego brata na chrzestnego:-( tzn, ze jego tez nie bedzie na naszych chrzinach...
po prostu ryczec mi sie chce:-(
Ona sie w ogole nie przejeła sytuacja, dziadkom powiedziała po prostu: "to wybierzcie":-( brak słow...

Ubieram dziewczynki i jadę do rodziców, bo tu zbzikuje zaraz sama:-(
szyszka kuzyneczce

agagsm zdolna bestyjka:-)

A ja patrze ciagle w tv i ie otrzanac nie moge, chyba pojedziemy zaraz na jakis cmentarz swieczke s\ymboliczna zapalic:-(:-(:-(:-(

Hej Dziewczyny, melduję się tylko, że żyję, bo nastrój u mnie do bani :-(We wczorajszej katastrofie zginął mój kolega Paweł Krajewski... A kilka lat temu namawiał mnie na pracę w BOR-ze :-(

Kacha przykro mi bardzo... :(

Labamba przykro mi... :(

Dorciaa zdrówka dla Jasia :*

Oglądam ten telewizor... Nigdy nie byłam za PISem, nie popierałam Pana Prezydenta, a teraz siedzę i ryczę... :(
Tylu ludzi... Tylu wspaniałych niewinnych ludzi... W taki dzień... :( ...

Kacha tak mi przykro:-(
Agagsm warzyw można sporo moze napiszę których nie wolno:buraki, marchew, kukurydza,ziemniaki (dieta South beach) . Jałospisy moge produkować ale nie chcę zaśmiecać wątku. Jak sądzicie może wątek o dietach i naszej walce z kilogramami? Razem raźniej:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry