reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale Ty chyba nie chcesz Zuze w pieluchach tak dlugo trzymac? :-D Spokojnie. W 4 dlugo sie chodzi. Potem sa jeszcze 5 i 6. ;-)
/QUOTE]

matko, Macy, w życiu ... jak będę w domku, to pewnie dość szybko zaczniemy naukę nocnikowania, a jak Zuzu pójdzie do żłobka, to i tak będzie się szybko musiała nauczyć :tak: ... teściowa mojego M sadzała na nocniku od 7 m-cy, bo regularnie po porannej butli robił kupkę, więc może my też spróbujemy ;-)

reklama
My ważymy juz jakieś 6700g i pewnie niedługo przeskoczymy na 4. Jeszcze ok 140 sztuk mam 3 Pampersów. I około 100 "3" Huggisów i Happy. I te Huggisy i Happy to chyba komus oddam bo ja raczej ich nie zużyje. Jakoś ich nie lubię

morka - ja Ci je mogę oddać ;-)
Huggisy są otwarte i ubyło z nich może 5 sztuk, a Happy całe i nietkniete.

a sukni ślubnej nie chcesz? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My też męczymy Huggisy, jeszcze jedna paczka nam została, ale na noc i na wyjścia tylko Pampersy.
Ale jak wykończymy te Pampersy, to już kupuję 4.
A tak jak cycki bolą jeszcze spalony tyłek i to z obu stron :-D

Gosieek jak jest dobrze to dobrze:)
Kobitki czy któraś używa już Pampers 4?:)

ooojej my nadal skromnie w 3 sie mieścimy tzn jest jeszcze nawet luz ale moja mała ma 5500 a czwórki są od 7 kg wiec jeszcze pewnie z dwa miesiące bedziemy w 3 jak i nie lepiej !!:tak:

nóżki ma poopinane? hihihh moja ma dużo luzu w nózkach w 3 kach hihihh chyba rózno gabarytowe dzieci mamy :-)

JoL widocznie trafiaj sie jakies dzieciatka sumo :-) chyba ze licza cieżar dziecka + cieżar zrobionej kupy heheh to czasem ciezkie bywa ;-):-D

Rooxen Paula ślubuje pierwsza hihihihhih :-) już w kwietniu takze zagoi sie na pewno :) ja własnie musze zaliczyc kilka wizyt na solarce bo bede się zlewała z moją białą sukienka hihihi :-D

Pasibrzuch... spalony tyłek z obu ston? czyli ze jak ? :-D:-D:-D mimo ze jestem panią inzynier to u mnie z przestrzennym widzeniem kiepsko :-D:-D:-D

wrócilam przed chwilą od florystki ! maaatko Boska ile tych kwaitów na ślub potrzeba :szok: a jaki wybór? 3 godziny siedziałam w kwiaciarni i ustalałam mój bukiet slubny, ozdobienie kościółka i samochodu !!! uuuuf to chyba najgorsze już za mna !!! szkoda tylko ze na same kwiaty około 800 zł pójdzie :no: a one i tak zwiędna......

kurcze ale moje cycki sa złosliwe - jak chciałam karmićmiałam mało mleka a jak teraz chce skończyc karmic to mnie normalnie zalewa ! i jak tu mam wychamowac laktacje jak mnie cycki bolą !!!!!! jak nie karmie tzn jak opuszcze chociazby jedno karmienie?! :wściekła/y:

Macy-no wlasnie mi tych szyszek zabraklo , ale teraz spbuje juz tak latwo sie nie podawac, szyszka mojemu to ja mam codziene usmiechy i przytulania Nicole, wiec nie jest zle . Tylko iwecie nie smimi dziecmi czlowiek zyje brakuje3 mi chyba troche zycia bez moich skarbow a ostatnio nie mam na to czasu , ale ok nie nazekam .Kie bedzie mi brakowalo moich maluszkow.Wiec postanowila cieszy ie kazda chwila .
Roxen dzieki za wstawienictwo -mi tez wydaje sie ze tak czesto nie nazekam.

reklama
Macy-no wlasnie mi tych szyszek zabraklo , ale teraz spbuje juz tak latwo sie nie podawac, szyszka mojemu to ja mam codziene usmiechy i przytulania Nicole, wiec nie jest zle . Tylko iwecie nie smimi dziecmi czlowiek zyje brakuje3 mi chyba troche zycia bez moich skarbow a ostatnio nie mam na to czasu , ale ok nie nazekam .Kie bedzie mi brakowalo moich maluszkow.Wiec postanowila cieszy ie kazda chwila .
Roxen dzieki za wstawienictwo -mi tez wydaje sie ze tak czesto nie nazekam.
mi tez sie nie wydaje ze duzo narzekasz;-) poza tym przy dwójce mamy wieksze prawo do narzekan:-p
JoL, to sie nazywa pech:cool:
Kaamaa, karz M troche wiecej pokopac moze skarb znajdzie:-)
Minnie1, własnie nie mam pojecia skad to uczulenie, jedyne co mi przychodzi do głowy to zel pod prysznic:confused2: Ale swedzi:angry:
Byłam u lekarza, Szym na szczęście ma czyste płucka i oskrzela:tak: dostał wprawdzie antybiotyk ale poczekam czy się samo nie polepszy:happy:
I znowu miałam pogadankę na temat szczepień:no: i mam mętlik w głowie, jak Ja bym chciała być pewna że to co robię jest słuszne:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry