reklama

Styczniówki 2010 !!

Yol_a-wrocilam i niemam zamiaru wiecej nazekac , zycie jest jedno i zyje nowa zasada .:-D
UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE I NA BB.:-D:-D:-D
Stwierdzilam , ze moj M jest niereformowalny i daje sobie na luz .:tak: Dziwi mnie tylko ze jak mu wspominam o rozwodzie lub o rozstaniu (czyt. separacji) to on do mnie ze nas kocha i on chce miec pelna rodzine.:tak: Ja nie czuje , ze my jestesmy rodzina jego calymi dniami nie ma Nicol mu przeszkadza jak jest w domu Mie wzial moze z 2 razy na rece . Wiec gdzie ta rodzina :szok:. Chyba ze dla niego rodzina to wtedy jak dzieci spia a on chce wiecie co?:-)
Ja pomalu zastanawiam sie nad impreza do Nicol 22 kwietnia konczy 3 lata jak ten czas leci .Tylko my ciagle mlode i piekne.:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ho :-)
ale dzisiaj brzydka pogoda buuu - gdzie ta nasza piekna wiosna?
Mał dzisiaj spała znowu od 20 do 4 rano ! cos pieknego hihihihh

jade zaraz na kolejną przymiarke sukni slubnej - oby lepiej juz wygladała niz ostatnio :-)

Jolcia a karmisz piersią czy butla? bo jak piersią to sie maleństwo nie zarazi bo ma już przeciwciała w sobie z Twojego mleczka :-)

Dormark bardzo dobra dewiza i tego sie trzymaj hihi :-) olac tych dziadów bo siwe bedziemy niedługo !!!

oki lece bo nie zdąrze - nadrobie później :-)

Niestety chałupa ogarnięta i deska do prasowania czeka.......jak ja tego nienawidzę:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agbar dobrze prawisz w sprawie asymetrii, no i ..bierz się za modlitwy:tak:
Karoli wreszcie jesteś 3mam kciuki za organizację;-):-)
Kaamaa
w 3 miesiącu życia, po ukończeniu:-p
Jola gratuluję ubytego kilograma;-)
Marianna gratuluję udanej imprezy:tak:
Pasibrzuch powodzenia na zakupach:-D
Malwina 18 on nie tyle powinien poinformować co wytłumaczyć skąd szmer i z czym się wiąże. Mój ma i nie martwię się bo zostałam uspokojona. :tak:
Dormark i tak trzymaj, ale ponarzekać czasem zdrowo, ciotki na BB podniosą na duchu:tak:;-):-)
Tysiolku powodzenia na przymiarce!:tak:

Yola-wiadomo , ze calkowicie bez nazekania sie nie da , ale bede staral sie jak naj mniej ok teraz ide wziasc sie za sprzetanie , tak jak u Ciebie deska juz na mnie czeka .Pogoda sie schrzanila wiec dzis siedzimy w domku.

A tak w ogóle laski chwalę się- C. zrobił kupę jak chałupę!!!!:-D:-D:-D:-Dale się cieszę... Na koniec nasikał mi do mojego odsłoniętego pępka i siebie- jak już był cały umyty:-D:-D:-D ale miał przy tym radochy.....
PO 1h kwiczał z godzinę z radochy, do misi, na kota i ogólnie i jak czytałam....
ależ musiał odczuć ulgę po wywaleniu tego kupska....
a teraz C. drzema:-D:-D

Pasibrzuch
powodzenia na usg!!!!!
Ja sie nie wypowiem na temat tych głupkowatych komentarzy o żonie posła, że mogła iść do pracy, dzieciaki do żłobka oddać itd...ja się w ogóle nie biorę za czytanie jakichkolwiek komentarzy bo mnie krew zalewa....
A jak usłyszałam o Wawelu to nie widziałam w tym nic niestosownego....a potem w tv słyszę że ten czy tamten nie chce zabarać głosu i już sie domyśliłam że komuś znowu coś nie pasi.... normalnie łapy opadają....

Dormark
nie daj się!!!!!Sił!!!! A małżowi szyszkę!!!! Mój mnie wczoraj w nocy wkurzył i znów jakieś głupie teksty, a rano jak gdyby nigdy nic.....i jeszcze zamiast przepraszam karteczka że mnie kocha.... normalnie nie ma takich romantycznych wejść- czytaj jak jest dobrze....
Ja mu mówie, że ja tam wole zamiast wielkich wyznań odpowiednie zachowanie!!!!

Karoli fajnie że się odezwałaś....

Jolcia
przegwizdane z tym przeziębieniem, zdrówka!!!!
a co ta ta cortyzalia?

Agbar ale bajer z tą modlitwą, na bank wena przyjdzie!!!!

Nie wiem co więcej chciałam napisać....

e: editowałam bo byka ort zobaczyałam :) hi hi

Ostatnia edycja:
witajcie

Co do Wawelu to powiem szczerze, ze wole sie nie wypowiadac, bo mi tu cos nie pasi... ale to moge skromne odczucia. Rodzina zdecydowała, ze tak bedzie najlepiej i ok, trzeba to uszanowac:tak:

My włąsnie wróciłysmy od lekarza... mała zdrowiutka, lekarka nic sie nie przyczepiła (o dziwo:-D) i oczywiscie znów Agatka zrobiła furorę w przychodni przez swoje włosy:-p:-D

Za to P. własnie wraca od lekarza... ma ropne zapalenie garła i zapalenie oskrzeli:-( Nie wyleczył poprzedniego przeziebienia i tak to sie skonczyło... ehhh:-( No i mam w domu troje dzieci... . :-(

Hello

mój syn pobił rekord spał od 20 do 9:-Dtylko przerwa na szybkie mleczko o 5:-D
Beznadziejna pogoda buuuuuuuuu
Co wy z ty sprzataniem,podobno tylko nudne kobiety maja porzadek ,i tego sie trzymam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj ,dziad zapalił swiece,otworzył malibu,i dupa zbita -nic nie było ,bom za bardzo padnieta była przez skoki Olinka:huh::oo2::oo2::oo2:ale sobie posiedzielismy chociaz.

Dormark,i tak trzymaj babo:laugh2:

Karoli witamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy w naszych skromnych progach:tak:

Tysiolek zrób fote kiecki:tak:

Paula- proteinki proteinki dla chlopczyka i dziewczynki tralala,powaga jak chcesz schudnąć to przez tydzien ci poleci ze 3-4 kg-dieta drPierre Dukana,a na slubie czy schudniesz czy nie to itak bedziesz olsniewajaco wygladac ,bos sliczna dziewucha jest i juz:tak:

my po wizycie u wpanialej pani ortopedy i wyrok-rozwórka na 3mies.przeciez to jakas paranoja!!! uslyszlaam jaka to ona z siebie jest dumna ze wykryla dysplazje-no zesz k...wa mac!!! ja lekarzem nie jestem i tez widze ze faldki sa asymetryszne!!coz za odkrycie.szkoda tylko ze na pierwszej wyzycie na snie skierowala na usg.w karcie oczywiscie jest napisana ze na 1 wizycie wszystko w pozadku.
dzis mialysmy isc jeszcze do innego lekarza ale musimy najpierw zrobic drugie usg. zalamka totalna. nawert nie mam sily wyjsc z dzieckiem na spacer;-(

reklama
:-)Witajcie kofane:tak:

pumpkin współczuję maleńkiej ja odkąd o tym napisalyscie zaglądam tam ale za cholerkę nie wiem jak to zrośnięcie ma wyglądać. Póki co sklejenia nie zauważyłam ale może byc troszkę i moge nie zauważyć?

Beti kochana nie martw się Słońce cóż ci to da :tak: Kiedyś nawet nie będziecie pamietać o tym problemiku:tak: Chociaż wiem że na pewno łatwo nie jest bo jak każda mamusia się przejmujesz

Yola no właśnie się zastanawiam nad wątkiem o dietach ale widzę że każda na proteinkach to co my tam będziemy pisąć? Ja gubię 0,5kg na dzień narazie w fazie ataku:tak: Wreszcie tą francowatą wagę przechytrzyłam:tak:

Bunię mi podmienili i mój nagrzeczniejszy aniołeczek przemienił się w El DIABLO:baffled: Cały czas marudzi , ręce mam już nie powiem gdzie a kręgosłup odpadnie lada moment. Normalnie cały czas chce się kleić i nosić:-) I beczy , kwiczy i marudzi:eek:
Może ona ma ten jeden skok jako pieć w jednym czy jakoś tak:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry