agniecha83
Fanka BB :)
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłaśAgniecha83 u mnie krwawienie trwało 2 tygodnie przy rozpoczęciu tabletek,na szczęście do tej pory nic nie ma.
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłaśAgniecha83 u mnie krwawienie trwało 2 tygodnie przy rozpoczęciu tabletek,na szczęście do tej pory nic nie ma.
.

Co wy z ty sprzataniem,podobno tylko nudne kobiety maja porzadek ,i tego sie trzymam![]()

podoba mie sie takie podejście 
A jak to pieluchowanie wygląda? Jedna pielucha między nogi a druga w trójkąt?Pasibrzuchu - ja córkę też pieluchowałam do 5 m-ca. Na pampersa zakładałam tetrową i flanelową i wyglądała jak żabka, ale nie protestowała.![]()
Powtórzę się - nie dogodzisz matceAga, Wam czasami brakuje tego angielskiego olewnictwa, a mi polskiego czepiania sie. ;-)

Czy wsze maluchy tez sie pluja po pas????
i rzygają w dal
mała mi właśnie ulała na cała głowę i ucho...No ba!i rzygają w dal
mała mi właśnie ulała na cała głowę i ucho...

rzygac to moj nie rzyga a ulewa tez od wielkiego swieta,jak mu ie nie odbije po papu:-) ale w pluciu to mitrzem jet juz go dzis trzy razy przebieralam, w dodatku ssie sobie rekaw po lokiec