reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dorcia uzywamy farbek spozywczych takich np.jak do jajek :-) A teraz nawet pan dochtore powiedzial,ze mozemy kupic bio farbki takie normalne do malowania tylko bio.Ale zostane przy jajecnych farbach;-)

Mała śpi, obiad się robi, żyć nie umierać :-)

Klara, gratuluję kupki! Matce dogodzić z kupkami to nie lqada wyczyn, albo ich za mało, albo za dużo:-D

Co wy z ty sprzataniem,podobno tylko nudne kobiety maja porzadek ,i tego sie trzymam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D podoba mie sie takie podejście :-D

Beti, może jednak obędzie się bez tych rozwórek? Ale choćby nie wiem co, pamiętaj, że to da się wyleczyć a dziecko jeszcze chyba nie jest świadome swoich nóżek, więc nie powinno się męczyć jakoś bardzo. Głowa i cyce do góry! :-)

Pasibrzuchu - ja córkę też pieluchowałam do 5 m-ca. Na pampersa zakładałam tetrową i flanelową i wyglądała jak żabka, ale nie protestowała. :)
A jak to pieluchowanie wygląda? Jedna pielucha między nogi a druga w trójkąt?

Aga, Wam czasami brakuje tego angielskiego olewnictwa, a mi polskiego czepiania sie. ;-)
Powtórzę się - nie dogodzisz matce :-D

Pumpkin, przy przewijaniu rozchylam małej wargi, chyba zauważyłabym, że coś jest nie tak?

Czy wsze maluchy tez sie pluja po pas????

No ba! :-D i rzygają w dal :-D mała mi właśnie ulała na cała głowę i ucho...

Dorciaa - jedziemy do zaprzyjaźnionego Pana J.Drobińskiego na ul. Puławskiego

Pasibrzuch - mój M. trzymał Maksia do chrztu, u nas jest taka niepisana zasada, że córkę trzyma matka, a syna ojciec.

Agniecha83 - byliśmy u dr Dołyk,przyjmuje w Pulsantysie na ul. Ostrowskiego (to jest koło Urzedu Skarbowego). Lekarkę poleciła mi koleżanka, która była kiedyś rehabilitantką i zna to środowisko.
Neurolog zbadała Maksia pod kątem wszystkich odruchow, itd... jest bardzo komunikatywna i nie owija w bawełnę, odpowiadała na moje pytania i wątpliwości. Powiedziała, że z dzieckiem jest b.dobry kontakt, ale nie wszystko jest jest w normie i trzeba nad tym popracować. Nie stwierdziła też asymetrii.
Niestety na wizytę czeka się bardzo długo.... i ta okoliczność kosztuje 90 zł.

edit:
Pasibrzuch Ja wkładałam dwie pieluchy plus jedna w trójkąt

Ostatnia edycja:
To ja tez poprosze moja rodzine, by apelowala o pogrzeb dla mnie na Wawelu. ;-) A tak powaznie, toz niech tak zostanie. A Wajda sie wychylac przed szeregi nie powinien. Jak umrze za pisowskich rzadow, jeszcze go pochowac nie beda chcieli. :-) Matko, ze tez Polacy o wszystko zawsze musza sie klocic. Szlag czlowieka trafia. Wawel, Powazki, co za roznica do cholery, gdzie sie czlowiek rozklada. A kosciol w Polsce apolityczny jest, he?

Jola.24, moja to ciagnie do buzi rekawy, moje palce, wlosy, podbrodek, a od kilku dni zadziera kiece i tez ja do buzi pakuje! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Oni sami nie wiedza co mowia..i to jest niesmaczne.Bo ja juz 15 razy slyszalam,ze to nie byla prosba rodziny a wrecz bylo im bardzo trudno podjac decyzje o tym,bo przeciez beda miec bliskich tyle kilometrow od domu.Pan Duda wrecz powiedzial,ze nie powie kto zaproponowal Wawel jako miejsce pochowku....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry