Kaja_10
Fanka BB :)
Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))
yola mnie też

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))

dobre uśmiałam się choć wiem co czujesz 

i jak sąsiedzi mają myśleć, że jestem normalna 
JoL: gratuluję udanego spotkania - nie ma to jak pokazać klasę i od razu szefową zatkało) a jak w końcu robisz - jakiś złobek udało się znaleźć?
zaczęliśmy się też zastanawiać nad kilkoma miesiącami wychowawczego, żeby Zuzu trochę podrosła ... całe szczęście, że jeszcze 3 miesiące mamy na decyzję 

hahaha ... jakbym autobiografię czytała ;-) a jak to jeszcze boli !!!!!!!!!! Roxeen, szacun za tą bieżnie 
Gosia![]()
![]()
8kg ?!!!
![]()
![]()
![]()
jak tyś tego dokonała i w jakim czasie??

Gosia zrzuca kg w turbotempie ... Dominika wsadza do łóżeczka i 8 kg z głowy ... ja zaraz też idę tą dietę zastosować 
Spoko... będziesz żyć :-) ale idź poczytaj
a coś nie ten teges ??? bo ja nie czytałam Twego elaboratu na temat óf ... rozumiem ze zle zrobiłam ??![]()

8kg w 10 sekund
Gosia![]()
![]()
8kg ?!!!
![]()
![]()
![]()
jak tyś tego dokonała i w jakim czasie??
bo tyle czasu potrzeba na pokonanie odległości od krzesła do koszyczka 

po pierwsze Jolcia leżę i kwiczeeee![]()
a co do biegania - musiałam zainwestowac w dobre opakowanie dla bimbałów ;-)
dobrze trzymajacy stanik i koszulka sportowa :-) i cycole i rece na swoim miejscu ;-)
i tak sobie tu troszkę poczytuje o szybkim zżucaniu wagi hahahahahaha ( to było dobre) i o bieżniach ja nawet nie myślę o bieganiu bo mleko by mi po kostkach płyneło
Ja jak tylko staram się iśc szybciej to odrazu mam bluzkę mokrą a co dopiero bieganie!!!!!!!!!!

jak sie głosno cieszył mówie wam azsama siedziałam i sie z nim śmiałam

Padam:-)