• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczyny... mam dosc:-( wysiadam juz, miałam nie pisac i sie nie zalic, ale juz nie mogę... :-(

Mam dość własnego męża, własnych dzieci, po prostu oszaleje... własciwie juz oszalałam:-( a P. na kazdym kroku próbuje mi uswiadomic, jaka jestem "du dupy" matką, a On idealnym ojcem... :-( i udaje mu sie to! Mam ochote spakować manatki i sie stad wyniesc... :zawstydzona/y:

agniechak, Ivi... kiedy moge wpasc:-p:dry:

IVI a kiedy wy na to morze jedziecie??bom ja też koło morza mieszkam i moze by i mnie się udało zajechać tylko u mnie taka sprawa że M zabierze sie z nami bo ja inaczej nie dojade:zawstydzona/y::baffled::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jeśli chodzi o prezenty na chrzciny jako że my już jesteśmy po to dostaliśmy pieniążki,a poza tym srebrny obrazek z aniołkami, złote kolczyki i dwa razy łańcuszek z serduszkiem złotym i piękny album z ramką na zdjęcie. Aha i oczywiście ubranka były.A mój szanowny mąż wymyślił sobie że założy małej konto i będzie wpłacał co ona dostaje - hahaha ale dla mnie to nie realne.
Zmykam kończyć obiad bo mężuś z pracy wraca.
Miłego popołudnia dla wszystkich!!

Ja Stasiowi już załozyłam konto ;-) Wpłacam mu co miesiąc po 100 zł i wszystko co dostanie od kogoś ;-)

witam was, moze ktoras mnie jeszcze pamieta.... dziekuje za gratulacje od jednej dziewczyny ze styczniówek, wam też gratuluje maluszków :-)

trzymajcie kciuki za mnie i moją fasolke 6 maja wizyta, mam troche leków wiec mam nadzieje ze pomogą mojej dzidzi przetrwac bo trzeci raz nie zniose jak odejdze ale póki co jestem dobrej mysli i mam mega dobry humorek

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry