reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witam was, moze ktoras mnie jeszcze pamieta.... dziekuje za gratulacje od jednej dziewczyny ze styczniówek, wam też gratuluje maluszków :-)

trzymajcie kciuki za mnie i moją fasolke 6 maja wizyta, mam troche leków wiec mam nadzieje ze pomogą mojej dzidzi przetrwac bo trzeci raz nie zniose jak odejdze ale póki co jestem dobrej mysli i mam mega dobry humorek

pozdrawiam

Ja równiez trzymam mocno kciuki:-)

Patrysia, Ivi mieszka nad morzem. Ja to nawet wiem gdzie, wiec bede ja nawiedzac. :-)

PatiB, gratulacje. Trzymam kciuki. A jak styczniowe mamy kciuki trzymaja, to nie ma bata. Ja bylam na grudniowym watku gratulowac.

Asiowo, tam sie bedziesz po Polandi rozbijac. Wskakuj w samolot i do UK zapraszam.:-)

Heloł :-)

Wróciłyśmy z pierwszego chustowego spacerku !!! Jestem zachwycona :rofl2: mała chyba też, bo cały czas spała :-) I teraz nie mogę sobie wybaczyć, że się głupia 2 miesiace zastanawiałam ... tyle przytulania nam przepadło :-(:-(:-( ale teraz będziemy nadrabiać :rofl2:
Wizyta u ortopedy zaliczona ... z bioderkami co raz lepiej :tak: oczywiście mamy jeszcze o nie dbać, za 6 tyg kontrol, a potem dopiero, jak pasibrzuch mały zacznie chodzić ...
Pani doktor delikatnie zasugerowała, żeby zwiększyć przerwy między karmieniami do min. 3 godz. bo straszny z Zuzu wielkolud ... i mocno się zdziwiła, że je co 3-4 godziny, a w nocy śpi 8-9 godz bez przerwy :-D

Widzę, że temat wakacji się pojawił ... my chyba zrezygnujemy z wyjazdu na rzecz 2-3 miesięcy wychowawczego ... nawiedzimy teściów :rofl2: zawsze to jakaś odmiana ;-)

Asiowo, głowa do góry kochana !!! Jesteś wspaniałą mamą, i jak każda wspaniała mama masz prawo mieć gorsze dni ... ale to nie ujmuje nic z Twojej wspaniałości :-)
Jolcia, pomysł z kontem super !!! szkoda tylko, że oszczędzanie tyle samodyscypliny wymaga ... bo u mnie lipa z tym :baffled:
Pati.b, jeszcze raz gratuluję!!! Kciukasy oczywiście cały czas zaciśnięte !!!

Muszę, się pochwalić, że moja Zuzu od kilku dni, jak jest zła, wykrzykuje piękne i dźwięczne mama :rofl2: wiem, że to jeszcze zupełnie nieświadome, ale i tak się wzruszam :-)

Zmykam poszaleć z moim skrzatem na macie ;-)

hehe to dziewczyny kolejki umawiać:D Macy - Tobie nie odpuszczę spotkania :))
chwaliłam się zę dzieć mi śpi, to się obudził po 4 godzinach snu z wielkim rykiem że głodny :D dosłownie w jednej chwili spał a w następnej chwili rozpacz że w malutkim żołądeczku pustki :D Ale już najedzony bawi się w najlepsze z tatusiem - gadają do małpki z maty fisher price ;) :))

Słuchajcie dziewczyny ja jestem leń śmierdzący bo mam trzy tony prasowania i co robię ? Nic!!!!!!!!!!!!!! siedzę przed monitorem wrrrr!

astrid zdrowia dla dziecka i żeby Bartuś nic nie złapał:no:
macy tym razem nie zapomniałam o super kumpelach na bb i od razu proszę o naprostowanie, a hasło mąż niczego sobie jest niezłe:-D:-D
marianna powodzenia na zakupach:happy:
tysiolek ty się nie stresuj, ty chłoń, to tylko raz w życiu:-D:tak:;-)
asiax poprawy pogody;-)
dorciaa masz rację niech wie:baffled:
agagsm udanych fotek:tak:
minnie1 cieszę się że mały przestaje ryczeć, wiem że to straszne kiedy dziecko płacze, a człowiek bezsilny, podobnoć kolki ustępują około 3 miesiąca:tak:
agniechak udanej fryzury:tak:
pasibrzuch kończ ten remont bo zwariujesz:crazy:
patrysia ja też nie oglądam, ale Mucha mnie drażni, więc rozumiem Cię;-)
nika to niedługo rycerz będzie miał zęby:)
klara ja też chcę do Zakopanego a mój nie:no:
agniechak propozycja nie do odrzucenia
agga81 super że maleństwo ok:-)
ivi skąd tyle energii,mi to się nic nie chce
asiowo tulam, a matka jesteś super:tak:
pati 3mam kciuki:tak:
jol super że bioderka są w porządku:-)

witam was, moze ktoras mnie jeszcze pamieta.... dziekuje za gratulacje od jednej dziewczyny ze styczniówek, wam też gratuluje maluszków :-)

trzymajcie kciuki za mnie i moją fasolke 6 maja wizyta, mam troche leków wiec mam nadzieje ze pomogą mojej dzidzi przetrwac bo trzeci raz nie zniose jak odejdze ale póki co jestem dobrej mysli i mam mega dobry humorek

pozdrawiam
Oczywiście , że pamiętam, trzymam mocno kciuki:-)
Asiowo, Ty złą mamą, no chyba kogoś poprzestawiało:crazy: Po prostu masz zły dzień, który nie zdarza Ci się za często, w przeciwieństwie do mnie:rofl2::tak: tulam:tak:
Szym pojechał z tatą ciężarówką, a my z di lenimy się w domu:-) Jak cudownie nic nie musiec, no prawie:-p Mały przespał mi dzisiaj 4h w dzien, aż nie wiedziałam co tu zrobić:-)
Co do wakacji to my najpierw miesiąc w Polsce, a pod koniec sierpnia lecimy na Teneryfę, niestety szczęście odbiera mi perspektywa wciśnięcia mojego wielkiego zada w bikini:baffled::no:
Ja już snuję plany na przyszłe wakację, za rok na pewno moje kochane Mielno:tak:
Patrysia, ja też oglądam YCD i mucha też mnie drażni, szczególnie jej głos i śmiech;-)
A ogląda któraś serial "usta, usta":confused: Uważam, że najlepszy jaki tvn kiedyklwiek wyprodukował, zawsze pękamy ze śmiechu:-D

Ostatnia edycja:
Zabijcie mnie, ale na razie nic nie nadrobię, bo teraz mam tylko chwilę przerwy z kawką.
Dzisiaj z samego rana zalała mnie krew, M mnie wkurzył, więc zabrałam się w sobie i robię właśnie kuchnię. Mam dzisiaj plan położyć kafelki i pomalować. Liczę, że teściowa zajmie się małą, a my z teściem podziałamy.
M zrobił dzisiaj porządek, czytaj powypieprzał wszystko z szafki nie zastanawiając się, czy mnie się coś z tego nie przyda. A najbardziej wkurzające, że to były rzeczy zbierane przeze mnie w okresie panieńskim, więc niejako jeszcze tylko i wyłącznie MOJE, no i co z tego, że stare, ale tym bardziej się wkurzyłam.
No. To lecę machać wałkiem i klejem montażowym. A mogłam iść dzisiaj na basen :-(:-(:-(

Zuch dziewczyna!!!:-)

Fajnie Wam , ja już czekam 3 tydz:no:

Gratuluje ząbka:-)
Ja jak zwykle zero organizacji, co się ze mną dzieje:no:

A dlaczego tyle czekasz? Nie miala Express?

Dziewczyny... mam dosc:-( wysiadam juz, miałam nie pisac i sie nie zalic, ale juz nie mogę... :-(

Mam dość własnego męża, własnych dzieci, po prostu oszaleje... własciwie juz oszalałam:-( a P. na kazdym kroku próbuje mi uswiadomic, jaka jestem "du dupy" matką, a On idealnym ojcem... :-( i udaje mu sie to! Mam ochote spakować manatki i sie stad wyniesc... :zawstydzona/y:

agniechak, Ivi... kiedy moge wpasc:-p:dry:

zyzunia dla mezunia, nie przejmuj sie.

pozdrawiam

Trzymam mocno zacisniete kciukasy:-)

U na ie nie zapowiadalo a pogoda piekna i dopiero z dworku wrocilismy:-) teraz maly drzemie a ja mam chwilunie a jak sie obudzi to butla troche sie pobawimy, myju myju i spac:tak: ale mi odbija:zawstydzona/y:

My wlasnie wrocilismy z podworka ..od 12 ej z przerwami sie dotlenialismy:-)Maly polowe tego czasu przespal...ciekawe czy zechce spac w nocy....Posadzilam pare kwiatkow,wyprobowalam pralke,teraz malz piecze kielbaski na grilu a ja sie slinie hihi;-)

reklama
Nika będzie ładna pogoda bo od trzech lat jest słonecznie i ciepło w ostatni weekend kwietnia, a wiem o tym bo moje weselicho odbyło się w tym terminie i było cudnie rok po mnie moja psiapsióła i też nie zawiodła także na mazurach będzie bosko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry