Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

troche późno
i teraz już będę wiedzieć gdzie mam pisać:-).

Podczas kąpania miałam ochotę wsadzić łeb do wanienki i się utopić ale za płytko było i tylko sobie włosy wymoczyłam, po czym przejechałam je tłustą łapą z oliwy. Zaczęła konsekwetnie używać narządów mowy> Drze się tak że policyje na mnie chyba naślą. Ubierać się wcale nie chce
Na rączki cały czas a ona kurka blaszka waży już swoje. Co będzie dalej? Od rana zdążyłam się chyba sześć razy przebrać bo mnie dołem tak zalewa jak po porodzie a górą mnie opluwaja ile wlezie. Czuję się jak mop
Tylko mopa nikt nie osra a osrana zostałam również. Matko i jak ja się mam czuć kobietą????Nawet z domu nie wyszłam bo śnieg ma amnezję i zapomniał że się zima skończyła
umylam go,ubralam do spania i przy karmieniu mi taka megakupe walna ze wszytko zalatwil lacznie ze piworkiem
zmylil mnie bo ostatnio co drugi dzien robi i dzis wypadal dzien bez
A poza tym wypracowal sobie nowa metode godzinnego gadania do miskow przed snem, chyba zebrania jakie im robi i dzien podsumowuje

ry