Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować

kurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...

ale bardzo szybko się godzimy

synek dzielnie zniósł szczepienie
waży teraz 12.5 kg:-)oczywiście dzisiaj na spacerek nie moge iść ze synkiem bo mówiła mi tam ta co robiła szczepienie że dzisiaj lepiej nie iść już na spacer tak więc w domku
ale Dominiś jakiś marudny się stał kurka jest śpiący ten upał co troche mnie dobija to marudzenie
połowa sukcesu to być dobrej myśli;-)
ale na dłuższą metę myślę, że bym nie wyrobiła, bo ile można siedzieć, gotować i prać
oj widze kobitki,ze nie tylko ja dzisiaj narzekamWitam ponownie:-)
Kurde rano pisałam, że czuję się extra,ale zapeszyłam, bo chwilę potem zaliczyłam kibel, a jak byłam na dworzu to o mały włos a bym zemdlaładobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować
A odnośnie wagi i wzrostu to ja jak się urodziłąm to miałąm 48 cm i 2650g a mąz ważył 3500 ale nie wiem ile miał cm...no a córcia urodziłą się z wagą 2920g i miała 52cm a to maleństwo to się okaże :-)
Kobiety widzę, że Wy też rozwody bierzeciekurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...
ale bardzo szybko się godzimy
Black Wizard nie,nie to nie te Lipy :-) tam gdzie ja byłam to taka mała wieś na Mazurach![]()
moze faktycznie cos w powietrzu wisi-pewnie znowu burza bedzieDziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu![]()

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu![]()
pracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)Nadineczko ja własnie pracuje w Wolimi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(
Zduńska Wola nawet nie wiesz jak jest mi bliska ta miejscowość chociaż nigdy tam nie byłampracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)
tzn teraz na zwolnieniu jestem-cos nas łaczy he he.A co do brzuszka to mi własnie tez najpierw talia zanikła a teraz troszke od dołu rosnie
:-):-):-):-):-)