Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja płacę 500 - tylko przypomne ile w szkole jestem w tygodniu, no i płacę cały rok bez względu na wakacje czy ferie. Tylko my też prowincja
Poza tym jesteśmy już jak rodzina.
Nawet raty muszę sobie chwilowo odpuścić.

Olinek wczoraj skonczył 4 miesiace![]()
Dziwczyny wracające do pracy po macierzyńskim czyli już niedługo, może założymy jakąś grupę wsparcia, bo wiadomo nie będzie nam łatwo, a razem przetrwać będzie raźniej.
(juz sobie wyobrażam przychodze do pracy, robię kawkę, czytam BB i do robotki, bo w 7 godzinach trza się zmieścić)

Dzieki dziewczyny
Na Was zawsze mozna liczyc:-) Kochane jestescie
Różnie, zależy czy obca opiekunka, czy ktoś znajomy. Koleżanka z pracy płaci 2.000 zł (od 8.00 do 17.00 pn-pt), moja przyjaciółka za 2 dzieci 4 i 7 lat 4.500 zł (pn-pt 8.00-18.00, jak trzeba, to dłużej, także sobota i niedziela), kuzynka płaci 1.200 zł sąsiadce z bloku za opiekę nad rocznym dzieckiem (pn-pt, 9.00-17.00). I jeszcze jedna koleżanka z pracy ma w domu na stałe Ukrainkę (opieka nad 2 dzieci 2 i 4 lata, sprzątanie, gotowanie) - płaci 1.600 zł.
Ja do pracy wracam od września i też jeszcze nie mam nikogo do malutkiej.

a jest mamą 4 miesięcznego maluszka, to chyba ona była grudniowką 2009? Matko boska.... agagsm, Klara i która jeszcze w grudniu rodziła... 
możecie wziąśc z koleżanki przykład 

Dziewczyny a BlackWizard ma corki z jednego roku,ze stycznia i z grudnia?"??
Gdzies widziałam ale nie wiem czy dobrze