reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu:tak:
w sumie to mi caly rosnie :tak:
Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)
witaj i gratulacje :-)
Dziewczyny ratunku co można dziecku w prezencie na chrzest kupić?
Moja bratanica w niedzielę na chrzciny i nie mam pojęcia co jej kupić. Chcieliśmy kupić krzesełko do karmienia,ale mi piszą, że niepotrzebne, więc pewnie ktoś inny kupuje. Z huśtawki niedługo wyrośnie, zresztą i tak preferuje swój ukochany leżaczek.
Myślałam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z Fisher Price ale już sama nie wiem... Mała ma 4 miesiące, więc w sumie taka zabawka by jej starczyła na troszkę. Pojęcia nie mam co kupić :szok:
hmmmmmmmmm, a nie wiesz co by jej sie najbardziej sprzydalo??
nie powiedzieli Ci co by mala potrzebowala ??
ja 2 lata temu kupilam chrzesniakowi hustawke i do tego dalam kase :tak:
naprawde nie wiem co teraz mozna kupic...
dasz rade wymyslisz cos :tak::-);-)
mi sie tez juz wybrzuszyl na doli i ciagnie do gory juz przybylo mi 5 kilo ale dzidzi podoobno wielkie tak gin. stwierdzila:-)a co chcialybysci miec ja chlopca
ja teraz licze na to ze bedzie dziewczynka....
w sumie to wazne zeby zdrowe bylo :tak:

a co do porodu to mooj byl przy pierwszym....
nawet pepowine przecial... ale bylam z niego dumna bo nie sadzilam ze to zrobi a on rach ciach i po klopocie ale teraz oswaidczyl ze juz nie chce ogladac tego widoku i nie chce byc przy porodzie....
a ja nie wiem czy dam sobie rade bez niego starszanie bym chcial zeby ze mna byl....

reklama
Ja na chrzciny mojemy chrześniakowi kupiłam krzesełko do karmienia, poza tym dostał szczeniaczka-uczniaczka z którego był bardzo zadowolony :-), inni dawali głównie kaskę.

Dziewczyny czy dużo już przytyłyście ?? bo ja jestem lekko przerażona bo przytyłam już 3,5 kg a to dopiero początek, to wszystko przez mój ogrooooooomny apetyt

ja jestem w 13tyg i 4 dniu ciązy i na tą chwile mam 2,5kg na plusie:-)mysle ze chyba nie jest tak zle,oby tak dalej:tak::tak::tak: tym bardziej ze w pierwszej ciązy przytylam 23kg i udalo sie z tego zrzucic 14kg

Dziewczyny ratunku co można dziecku w prezencie na chrzest kupić?
Moja bratanica w niedzielę na chrzciny i nie mam pojęcia co jej kupić. Chcieliśmy kupić krzesełko do karmienia,ale mi piszą, że niepotrzebne, więc pewnie ktoś inny kupuje. Z huśtawki niedługo wyrośnie, zresztą i tak preferuje swój ukochany leżaczek.
Myślałam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z Fisher Price ale już sama nie wiem... Mała ma 4 miesiące, więc w sumie taka zabawka by jej starczyła na troszkę. Pojęcia nie mam co kupić :szok:
Powiem Ci że bardzo fajna jest zabawka - kula interaktywna, sprawdzona -dla dziewczynki i chłopczyka :-):-):-) przykładowo podaje linka
FISHER PRICE KULA PEŁZAK DO NAUKI RACZKOWANIA!!! (672992333) - Aukcje internetowe Allegro
Naprawdę super, dziecko bardzo szybko za nią zaczyna raczkować i ma fajną zabawę:tak::tak::tak::tak::tak::tak: inna firma tych kul to Blue-Box

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry