Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nieeeeeeeee:-)A tak apropos to wy dziewczyny wszystkie nauczycielkami jestescie????
HeheP
telefon ma wylaczony

cóż to się dzieję, tylko nie mów że to przez mamęDziewczyny dzięki, ale ten dół się pogłębia z dnia na dzień i wszystko widzę w ciemnych barwach... To życie jest generalnie do d... Przed dzieciakami udaję, że wszystko jest w porządku, durnowato się śmieje, a na szczery uśmiech nie potrafię się zdobyć![]()

ja piję normalną kawę, nawet dwie dziennie, tylko słabeFaktycznie wpaśc w depresję można... deszcz, wiatr... :-( fatalna pogoda. Dzieciaki tez takie wiatry i skoki ciśnień pewnie odreagowują.
yol_a napisz mi jak liczą u ciebie macierzyński, my możemy sobie jeszcze odebrać zxa ferie zimowe dwa tygodnie, tak? O ile u ciebie były ferie, bo u nas w tym roku były od 18 stycznia więc pewnie ty tez miałaś już macierzyński bo Filipotek tydzień wcześniej się urodził.
Mnie wyszło, że z dodatkowymi 2 tygodniami i z odebranym urlopem za ferie to dokładnie kończę macierzyński w dzień rozdania świadectw.
Piję kawkę zbozowąnawet dobra, bezkofeinowa mi się skończyła, musze lecieć kupic. Pije któraś z was normalną kawe? Ale to pytanie tylko do cyckowych
![]()

, ile taka grypa żołądkowa może trwać?