reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się po raz kolejny :-)
Nikki to Ty jako pierwsza masz info co do płci dzidzi:-D:-D:-D Gratulacje:-) szkoda, że te wyniki Cię zmartwiły:-( ale jestem pewna, że szybko się poprawią:tak:

Kacha niech już koleżanka urodzi, bo aż mnie tu skręca, biedna jak musi cierpieć!!!

BlackWizard hihihi, to teraz chatynka wolna, to chyba bedziecie co dzień świętować :-D:-D:-D

Była kuzynka na kawce, pytałam jak się trzyma, mówiła, że lepiej, dużo lepiej. Ona teraz zrobiła sobie technika farmacji i przez 2 lata mieszkała w Gdańsku. I on jej ostatnio jeszcze powiedział, że ona to go nie zna, bo gdyby wiedziała, co robił jak jej ona siedziała w Gdańsku, to byłby dla niej ogromny szok i to ona by z nim zerwała. Normalnie kopara mi opadła:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Po prostu to jeszcze dziecko. Nie rozumiem, skąd u niego taka nagła zmiana zdania, jak ona mi teraz to opowiadała, to jakby mówiła o kimś innym, to nie ten chłopak, którego poznałam. Szkoda dziewczyny, najbardziej dlatego, że ona teraz ma taki uraz i ciągle powtarza, zę nigdy więcej się nie zakocha:-(:-(:-(
Ale mysle, że w końcu się z tym upora :-)

Idę coś zjeść, bo zgłodniałam...:-)

reklama
Jest, jest, jest :-D:-D:-D
Od 14:57 (15:57) mały Patryk jest na świecie :biggrin2: Waży 3250g, a wzrost dopiero przy kąpieli sprawdzą :biggrin2: Tatuś utopił telefon w wannie na porodówce niechcący stąd dopiero jak teraz przyjechał się wszystkiego dowiedzieliśmy :biggrin2:
Wszystko z Młodym i Gochą w porządku :tak: Jutro pewnie wyjdą do domu, a nasi mężczyźni dzisiaj wieczorem planują stoczyć się na dno :-D
Kurcze, ale nam wszystkim ulżyło :tak:

suuuuper:-DGRATULACJE:-D

Jest, jest, jest :-D:-D:-D
Od 14:57 (15:57) mały Patryk jest na świecie :biggrin2: Waży 3250g, a wzrost dopiero przy kąpieli sprawdzą :biggrin2: Tatuś utopił telefon w wannie na porodówce niechcący stąd dopiero jak teraz przyjechał się wszystkiego dowiedzieliśmy :biggrin2:
Wszystko z Młodym i Gochą w porządku :tak: Jutro pewnie wyjdą do domu, a nasi mężczyźni dzisiaj wieczorem planują stoczyć się na dno :-D
Kurcze, ale nam wszystkim ulżyło :tak:
Wielkie gratulacje dla mamusi!!!

Ja tez jestem przyszłą mamą ... jestem w 7,2 tyg.
Bardzo się cieszę !!!!!!!!!!
Ja mam termin porodu na lutego 17 ale nie ma jeszcze postu ( a sama nie założę)
Mam takie pytanie:
Mam prawą część wzgórka łonowego wyczuwalnie większą od lewej, Czy to źle ?:(

suuuper no i kurka hehe może faktycznie dziewuszka się szykuje:-Dale super by było co:-)ja musze czekać do 20 lipca co wtedy moze się dowiem;-)ale jeśli chodzi u ciebie to ja ci powiem że gdyby był chłopczyk to siusiaka chyba by było już widać a skoro nie za bardzo to wtedy dziewuszka:tak:

Witam się po raz kolejny :-)
Nikki to Ty jako pierwsza masz info co do płci dzidzi:-D:-D:-D Gratulacje:-) szkoda, że te wyniki Cię zmartwiły:-( ale jestem pewna, że szybko się poprawią:tak:

Właśnie lekarz powiedział, że stawia na dziewczynkę, ale to wszystko jeszcze za malutkie, żeby te narządy zobaczyć, ale maluch na pewno siusiaka nie miał :tak:
Jeszcze powiedział, że tego na wyniku nie wpisze, bo 100% pewności nie ma.

Właśnie lekarz powiedział, że stawia na dziewczynkę, ale to wszystko jeszcze za malutkie, żeby te narządy zobaczyć, ale maluch na pewno siusiaka nie miał :tak:
Jeszcze powiedział, że tego na wyniku nie wpisze, bo 100% pewności nie ma.
no to fajnie :tak: mój nawet nie sprawdzał i wolę jeszcze nie wiedzieć żeby potem nie było zaskoczenia :tak::-D

Dziewczyny mam pytanie, czy podczas ciąży można normalnie kąpać się w morzu lub nad jeziorem? Niby podczas ciąży np plywanie w basenie jest wskazane, a jezioro albo morze?Uwielbiam pływać, teraz piekna pogoda a ja w zasadzie nie wiem co mam robić.Doradźcie:-)

W sumie sama nie wiem:confused:ja się nie pcham bo to słońce też daje a nad wodą już wogóle:baffled:no i kurka w ciąży łatwiej załapać infekcje a te nasze morza czy jeziora:baffled:sama mam blisko morze i bym z wielką chęcią sobie popływała ale chyba skończy się moczeniem nóg i chodzeniem po molo:tak:

reklama
cześć dziewczyny :)
a ja się dziś od rana mocno zastanawiam kto we mnie mieszka.. .chłopczyk czy dziewczynka? I ciekawe która z nas pierwszy dowie się płci maluszka :):)

Ja pewnie na końcu ;) bo jestem jedną z ostatnich styczniówek (poród 27 styczeń) ;-)

Witam ponownie:-)
Zmęczona jestem...wysprzątałam dom, czekam teraz na kuzynkę, bo na kawkę miała wpaść:tak: muszę bidulkę troszkę pocieszyć, bo niedawno rozpadł jej się związek, a 3 października miał być ślub:-( eks-narzeczony odnalazł swoją byłą dziwczynę i chyba miłość mu wróciła. Drań!!!:angry::angry::angry: ja bym kolesia zabiła:angry:

Jakiś obiadek przydałoby się zrobić...chyba zrobię placki ziemniaczane, mąż i Zuzia bardzo je lubią, zresztą ja też, więc może być, a co tam...może być coś zwykłego:-)

Ciągle chce mi się pić...;-)
Idę odpocząć :-)
Pozdrawiam:-)

Takiego faceta to bym normalnie wystrzelała :angry:

ania98765 oj a ja z rana również zaliczyłam kibelek, tak samo jak wczoraj i 2 dni temu ble.

kubiaczek moja fryzjerka mi mówiła że chcąc włosy farbować w ciąży mam się nastawić na to że albo kolor wyjdzie nie taki jakbym chciała, albo czas oczekiwania się wydłuży lub skróci. Ja fryzjera mam w planach w sierpniu, póki co odrostem jakoś bardzo nie straszę :-) włosy ostatnio farbowałam pod koniec kwietnia

Jeszcze godzinka i uciekam do domu, bo siedzę w pracy :dry: dobrze że mam obiadek gotowy, to wrócę i tylko go podgrzeję :-)

Ja właśnie ostatnio farbowałam przed ciążą i już odrosty straszyły. Poprawiliśmy włoski nową farbą (tą samą) i już teraz jest ok. Choć i tak troszkę nierówno ;-), ale już tego tak nie widać.

a co do gina to tu ciaze prowadzi lekarz rodzinny a nie gin. wizyty zaczynaja sie od 19 tygodnia ciazy

Co kraj to inaczej.

Dziewczyny mam pytanie, czy podczas ciąży można normalnie kąpać się w morzu lub nad jeziorem? Niby podczas ciąży np plywanie w basenie jest wskazane, a jezioro albo morze?Uwielbiam pływać, teraz piekna pogoda a ja w zasadzie nie wiem co mam robić.Doradźcie:-)

Myślę, że nie powinno być przeciwskazań o ile jezioro jest niezamknięte z powodu jakiś pływających bakterii ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry