reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki, jak Miki kicha, ma katarek i troszkę kaszle, to mogę z nim wyjść na dwór, bo w końcu wyszło słonko, a przez deszcze już tyle czasu kisił się w domu?

Miki dzisiaj kończy 5 miesięcy, ale ten czas leci, nie obejrzymy się a dzieciaki już rok będą miały:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
morka grarulowac przespanej nocki ! toż to rozpusta ! moja mała jakoś zamiast coraz żadziej sie budzic to budzi mi sie coraz cześciej i badz to madry ..... jak juz sie ciesze że się wysypiam to paaach ! pobudka o 1, o 4, 6 :D

ja za to dzienieni pisze prace i stron przybywa :-) oby mi ise z szybko wena nie skonczyła hihihihi i nie powiem...pogoda ta motywuje mnie do pisania bo jakby świeciło słonko to juz bym pewnie po ogrodzie latała a nie prace pisała :D

Kurcze, myslałam, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu...

Wystawiłam Stasia na leżaczku na balkon - zrobiłam mu baldachim z recznika, co by słonko go nie spiekło i myślałam, że sobie posiedze w necie - on juz prawie spi.... ale kurcze nic nie widze w monitorze ;-0 słonko przeszkadza ;-(

To oddawaj, mnie może poprzeszkadzać ;-)

Dziewczynki, jak Miki kicha, ma katarek i troszkę kaszle, to mogę z nim wyjść na dwór, bo w końcu wyszło słonko, a przez deszcze już tyle czasu kisił się w domu?

Miki dzisiaj kończy 5 miesięcy, ale ten czas leci, nie obejrzymy się a dzieciaki już rok będą miały:-):-):-)

Póki nie ma gorączki to nawet wskazane, bo świeże i chłodniejsze powietrza obkurcza ponoć śluzówki (tylko czemu, jak ja mam katar, to na dworze zawsze najgorszy:confused:).

Wszystkiego naj naj dla Mikiego!!!:-)

Przyszedł Pan Metka:tak: Aktualnie wczasuje się w zamrażarce ;-)

Ostatnia edycja:
hello nie wiem czy się dziś witałam bo zamotana jestem na maksa.Ale witam deszczowo zimno i pochmurniaście. Dupa blada muszę sobie pobluzgać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
Lece nadrabiać

która tam ma za dużo słońca u mnie zimnica i ochyda fuuuuuuj

ODDDDAWAJ!!!!!!!!!!!!!

Asiax sto latek :-)

oglądałyście "Ciacho":confused: Karolek jest the best nawet się uśmiechnęłam:cool2:

nie dość, że Macy to jeszcze Malwina się pytasz Roxeen pewnie, ze lać i to aż im spuchnie:-D

jeju Polcia się piszczeć nauczyła:szok: i jeszcze mi twarz wykręca nos to juz miałam na lewa strone wywrócony:-p

Witam
Dziewczyny helllppp!!!!
Oddajcie mi moje dziecko:szok: masakra jakas:
1.W nocy o 23 dostal butle, potem o 4-tej i od tej pory u nas w łóżku:no:
2.Zielone kupy z bialymi grudkami
3.Nie ma szans zeby z rak zlazl
4. Całe ręce deperacko do buzi ładuje...
5.A no i jezcze mniej je
Czy to zęby? A jak nie to o co chodzi, ile czasu zab wyłazi bo puki co nic nie widac:sorry2:

z tym ciemiączkiem to ja sama już nie wiem teraz sprawdzałam córa ma wpisane 2cmx2cm a Dominik 0,5cmx0,5cm

ja daje sporadycznie witaminę dziś dałam a jak pospacerujemy i dostaje troszkę słonka nie daje w sumie nie wiem czy to trzeba dawać systematycznie ? a K do kiedy się dawało ? bo ja wcale nie dawałam bo z córą nie było jeszcze tego by dawać wiec robię jak z nią :sorry2:

Morka zazdroszczę u nas dziś pobudka co godzinę !:cool:

Witamine K my dotaliśmy w zastrzyku w szpitalu po porodzie tylko raz. Ciemiączko też słyszałam że lepiej jak się wolniej zrasta niż zbyt szybko ale o co dokładnie chodzi nie wiem

Najlepszego dla Mikiego!!!

Ja słońce tyz mam, wróciliśmy z miasta właśnie. Olek zasnął ale co chwila się nadziera żeby u moka wkładać, chce mieć w buzi i palce i smoka:no:

Ktora z was pisala cos zeby nowych maskotek nie prac tylko do zamrazarki wkładac???Jak to działa?:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry