reklama

Styczniówki 2010 !!

Hhaha laski wymiękam:)

Pasibrzuch: z tą twoją rodzinką to chyba na zdjęciu najlepiej:)
Macy widzisz jaką masz renomę - normalnie 007 przy Tobie blednie:)
swoją drogą żem przewaliła i pokornie proszę o wybaczenie - jakby mnie dzieci co 45 minut budziły to by mnie nawet bomba atomowa rano z łóżka nie zwaliła - kłaniam sie w pas! I ściskam mojego zięcia co by mu katarek szybciutko minął!
Nadineczka: widzisz człowiek sie przyzwyczai do dobrego i potem jedna noc i już mu się definicje nocy rwanej kręcą - wszystko już mi się przypomniało i lać mnie nie trzeba - się obędzie bez;)
Morka: a ja kupiłam jakies szczoteczki na palec zakładane do dziąselek dzieci, a mi tu ni pasta nie znika ni zęby wychodzą - ale moje cycki wychwalają ten blogostan i niech trwa jak najdłużej bo gryzienia nie zniosę - ledwo mnie ponad miesiąc temu przestało bolec karmienie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A co to za szyfry tu wypisujecie? :-D

Próbowałam rozszyfrować ale o tej porze to chyba nie możliwe.:no::-D

Informuję że moje dziecię nadal ma giga skok bo dalej wariuje,a ostatnio to chyba cosik z brzuszkiem ma bo za każdym razem co ma kupę zrobić to marudzi i popłakuję a jak już kupa wyjdzie to dziecko jak nowo narodzone.Dlatego myslę o wizycie u pediatry.

Lecę odespać wczorajszą nockę albo i nie...

Warzyła sroczka kaszkę, warzyła sroczka kaszkę do bazy...:-D

No a ja czekam już na nawiedzenie mnie przez starszyznę plemienną;-) Dajcie mi choć tyci tyci cierpliwości...
Jestem niewyspana, boli mnie brzuch i dalej nie rozumiem, skąd ten pieprzony okres, skoro pile biere? Ponoć one wstrzymują....

Witajcie kobitki, zgadnijcie jaka dziś u mnie pogoda? no?:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ty Pasibrzuchu nie rozpaczaj nad tym okresem , piguły go wcale nie wstrzymują, ja mam już drugi raz potop to co ty masz być lepsza? Dodam że tylko cycuś i dwa razy w nocy karmię, ale jak widać dla chcącego nic trudnego.....I jutro miałam iść na basen i nie wiem czy zdołam:cool2:

Rany ale jestem niedospana - najpierw jedna córa się zwaliła do nas do łóżka a nad ranem przyniosłam drugą bo chciałam jeszcze dospać -- dobrze że mamy duże łóżko bo by było kiepsko....

cześć babeczki
czechow- u nas też mega niewyspanie. Tymek obudził się o 4:30, włączył sobie karuzelkę i zaczął śpiewać do zwierzątek.. On był super zadowolony, my trochę mniej.. :/ :)

Witam

U nas nocka taka sobie, pobódka o 1.00 , 5.00 i o 7.20 wstała juz na dobre..
Dziewczyny Macy i Sylwia1oo nie wiem jak to sie stało ze Was pomyliłam....sorki wybaczycie mi????? please:-)

Nie napisze nic wiecej, bo Z na kolanach...

reklama
Ivi - śpicie w tym samym pokoju?
Ja umiem się wyłączyć - może grac, śpiewać, tańczyć a ja będę spać - tylko na płacz się w nocy "włączam":-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry