Pasibrzuch
Fanka BB :)
Błagam o dostawę cierpliwości!
Mała dostała w pizdu sukienek, tylko po jaką cholerę! Teraz ma 20 sukienek i ani jednych śpiochów! Uwielbiam dostawać niepotrzebne rzeczy. Dostała też zajebiście różowego misia w rozmiarach większych od niej i lalkę w rozmiarze dziecka 5-letniego, no i sławny wózeczek... I tłumacz, że mieszkanie małe i nie ma tego gdzie trzymać.

AAAAAAAAA 
Mała dostała w pizdu sukienek, tylko po jaką cholerę! Teraz ma 20 sukienek i ani jednych śpiochów! Uwielbiam dostawać niepotrzebne rzeczy. Dostała też zajebiście różowego misia w rozmiarach większych od niej i lalkę w rozmiarze dziecka 5-letniego, no i sławny wózeczek... I tłumacz, że mieszkanie małe i nie ma tego gdzie trzymać.

AAAAAAAAA 
Bogu dzieki, ze nas nie zalewa, współczuje tym ludziom, ktorzy w jednej chwili traca wszystko:-(
i tylko cycuś...
Jak ja mam takie zdjecia "duze" na sciane powiesic?! Nawet w takich pierdołach nie potrafimy sie dogadac:-(
nie moze sam zasnać jak jest mocno zmęczony,tylko raczki albo wózio -padam

. Nie jestem wróżką ale to że będziecie spędzaj więcej czasu ze sobą na pewno nie zaszkodzi... ja się pocieszam że z każdym tygodniem jest lepiej mała jest coraz bardziej kontaktowa, a już niedługo będą się razem bawić albo chociaż Laura (a u ciebie Agatka) będzie na tyle samodzielna że nie będzie potrzebowała mnie przez tyle czasu co teraz.