Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrobi wszystko aby własne dzieci obronic.
Nie chce aby całkiem zwatpił w siebie ,mam nadzieję ze czuje ze ma wsparcie w mamie

Paula mnie pani psycholog okresliła -matka lwicazrobi wszystko aby własne dzieci obronic.
U mnie jest tak ,ze jesli wiem ze zrobił cos celowo i złosliwie to są tez konsekwencje czytaj kary(nie cielesne oczywiscie),ale widze ,ze cos sie z nim dzieje tylko nie wiem co.Jest jakas przyczyna i próbuje ją znalezcNie chce aby całkiem zwatpił w siebie ,mam nadzieję ze czuje ze ma wsparcie w mamie
przeciez to moje dziecko i nie moge go skreslic za to jak sie zachowuje.
Witam o tej nieludzkiej porze
Dzisiaj moze dostane spowrotem mojego lapka,w naprawie juz dwa tygodniezła jestem bo nie zgrałam zdjec i wszystkie poszły w pizzzzzzzz du
te z ciazy tez niestety
Ale mgła u mnie za oknema w nocy burza taka ze szok
tylko jak w zegarku co 28 dni powinien byc. Tylko owulka jest wstrzymana, krwawienie juz nie
Za dobrze by nam bylo:-) No chyba, ze cos z Waszych postow zle zrozumialam
To przepraszam 
bo ja bym sobie z drugim nie dala rady... a tym bardziej jak piszesz, ze mieliscie kolki... Boze, ja myslalam, ze po calym dniu wrzaskow sobie w leb strzele. Ale u nas tez lepiej, bo zostaly jeszcze tylko wieczorem.
Moze teraz juz pojdzie z gorki. Mysle, ze jezeli ta pani zacznie go doceniac, to Oskarek sie zmieni. No bo po co sie starac, kiedy i tak zawsze dostanie sie bure? A tak zobaczy, ze za dobre zachowanie spotka go nagroda
A wiadomo, ze nagrody sa lepsze niz kary. Juz sam fakt ze tak sie cieszyl z tej pochwaly dowodzi, jak bardzo mu to bylo potrzebne. Trzymam kciuki, oby tak dalej!!!