reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dzień dobry!!

W imieniu Waszych synków chciałam Wam złożyć najlepsze życzenia... :)
[video=youtube;o0-U4cOx2JY]http://www.youtube.com/watch?v=o0-U4cOx2JY[/video]

W imieniu córeczek również:
[video=youtube;H1KpXWz6o-s]http://www.youtube.com/watch?v=H1KpXWz6o-s&feature=related[/video]

Kocham obie te piosenki!!!! :)

Jolcia gratulacje dla Stasia!! :) Tera juz ma czym gryźć :D

Pasibrzuch też mamy etap ryku niemiłosiernego!! Zwalam to na katar!! A może to skok? :/

Justyś normalnie w szoku jestem!! To ta pani doktor to chyba sobie nie ufa, takie mam wrazenie ;/ Biedny Antoś!! Uciekaj stamtąd szybko i mów o tym na prawo i lewo!! Niech omijają te lekarkę szerokim łukiem mamy i dzieciaczki!!

Sangrija, piekny prezent od dziecka dostalas!! :):):) chyba tylko tyle póki co może dac od siebie :))

Do Dormark napisałam, nie odpisała :( miałam pisac wczesniej, ale zapomnialam... Raport dostałam... :(

Beti, jak nie wiesz jak One produkują? Ja Ci powiem jak to wygląda!! Komputer włączony 24/ dobę, co chwila dają odśwież i na bieżąco czytają posty :) tak sobie radzą :) te 5 sekund trudno znaleźć nie jest :)
Co do włosów - ostatnio w aptece widziałam płyn, szampon przeciw wypadającym włosom, widziałam też taki płyn przeciw siwym włosom...

Patrysia pożycz męża!! ;p ;))

My niestety niewyspani!! Ja do 3:48 walczylam ze smokiem i spiacym, ale wciaz krecacym sie dzieckiem, poplakiwal przez sen, Slawka obudzilam o 3:48 i powiedzialam mu, ze juz nie mam sil, żeby on wstal, chociaz wiedzialam co dzis go czeka... :( wstal... Okazalo sie, ze wczoraj wieczorem Adas nie zjadł kolacji!! Ja czyms tam sie zajelam, Slawek mial go nakarmic, a Adas zasnal i Slawek go polozyl!! Tak wiec moje dziecko zjadlo wczoraj o 17, a pozniej o 4 rano ;/
I nie wiem czy Adas juz sie nauczyl, ze noce przesypia, ze sie budzi i jedzonko dostaje czy jak, bo kurcze dostal jesc i zaczal sie bawic :) i tak do 5, godzinna drzemka (tak jak po nocy!!) i wstal o 6 i normalnie sie zachowuje...
Cos mu sie pokrecilo :)

Sławek od rana na powodzi, wczoraj jego koledzy pojechali na powódz o 9 rano, a wrocili dzis o 6:30!! Cały dzien bez dachu nad glowa!! Masakra!! :( Mam nadzieje, ze dzis ich troche oszczedza... :(
W ogóle, to nie mam pieniedzy :( Sławek zabrał ze sobą mój portfel :( No i nawet na kwiatka dla mamy nie mam :(
Idę czyścić nosek bobaskowi mojemu!!
Aaa Roxeen, dziekuje za rade :) (wczoraj wyczytalam, teraz zanim posta znajde...) nie czyszcze bardzo czesto noska Adasiowi, po nocy i przed snem, a w ciagu dnia daje mu sol do noska i na brzuszek :) i my nie mamy fridy :) my gruszką atakujemy ;)

To miłego dnia Wam życzę!! :):*

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny :-)

jejku ja chyba zaczne chodzić na rzesach - co się dzieje z moją Amelką? w nocy chyba 30 min max spałam po rząd bo się co chwile przebudza i płakusia i teraz terz płakusia nie możne zasnąc mysle ze te zabki jej dokuczaja tylko ile to moze trwac maaaatko ja juz nie mam epy a tu jeszcze prace musz episać .. :-( :-( dajcie mi kopa w tylek moze jakiejs nadludzkiej siły dostane.....

Własnie wróciłam ze szczepienia...
agatka zdrowa, ale doktorka wyprowadziła mnie z rownowagi:wściekła/y:
Baba mnie ochrzaniła, dlaczego dziecku nie daje soczków, owoców i warzyw:wściekła/y: Mówie, ze jej, ze z tego co wiem to przy naturalnym karmieniu nie prowadza sie nic do ukonczenia 6 miesiecy, a ona: "Przeciez w 5 miesiacu sie juz wprowadza":wściekła/y: Normalnie mnie ochrzaniła głupia *****:wściekła/y: Mam ja w tyłku i tak zrobie po swojemu, nie mam zamiaru dawac małej soczków czy innych rzeczy dopoki nie potrzebuje, a narazie nie potrzebuje!
Wiem, ze moje mleczko jest dla Agatki ciagle najlepsze i juz!!! Ta baba jest zdecydowanie anty-karmieniowa piersia:wściekła/y:

Oprocz tego gadała do mnie jakims niezrozumiałym jezykiem, w stylu czy mała ma skostniałe stawy:confused: itd...
Głowke ma ponoc krzywą, bo lezy na 1 boku i juz nas chciała na rehabilitacje wysyłac:wściekła/y: No cholera przeciez bym zauwazyła jakby było cos nie tak!!!!

To jest moje dziecko i chyba wiem co dla niej najlepsze!!! Przybiera na wadze, jest zdrowa wiec niech sie odpieprzy!!!!

No to ponarzekałam:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Najlepszego mamusie

WItam:-)

emilcia do łzów mnie doprowadziłaś tymi piosenkami:zawstydzona/y:
:zawstydzona/y:
Jakis melancholijny nastroj mam z okazji dnia mamy:tak:
Najlepze jet to ze watlam rano i pierwsze co pomylalam to ze musze dziewczyna na bb zyczenia zloazyc a potem sie otrzasnelam i myle a mama:zawstydzona/y: ale wylalam kwiatka:-)
Dziewczynki oglazam konkurs, a mianowicie bede obie ciagac piosenki na plyte do samochodu i prosic o propozycje jakis fajnych, dwie emilki juz zapialam, z gory dziekuje bo wcale nie mam pomyslu.
Milego dzionka i pieknych prezentow:-)

Mi to by się przydał jakiś porządny kop na doopkę co bym zaczęła ćwiczyć!!!

Tysiolek jak to zęby to pragnę Cię pocieszyć, że u mojego starszego syna płacz i nie spanie po nocach zaczęło się od 4 miesiąca a skończyło po 12 miesiącu, myślałam że się wykończę, no ale każde dziecko jest inne, więc mam nadzieję że Ciebie to nie spotka.

reklama
jak ja nie cierpię Kaji Paschalskiej i Kasi Cichopek i Ibisza:wściekła/y:
to tak na marginesie:-p

Roxeen te nazwiska nie dziwne ( są śmieszne) jak i krzywdzące:) Sama znałam P. Pipę i P. Fiuta . Ja w takim wypadku zmieniłabym nazwisko:) Za to bardzo lubię oryginalne imiona , które sprawiają że nawet po 20 latach ktoś cię przynajmniej kojarzy:) I masz pewność że zapamiętał twoje imię:)
jak byłam mała to brałyśmy z kumpelą książkę telefoniczną i wyszukiwałyśmy tych śmiesznych i się brechtałyśmy:zawstydzona/y:
nooo wiem coś o tym oryginalnym imieniu :-) tylko gorzej jak zrobiłaś coś złego i ktoś Cię zapamiętał.

P.S. U nas w kuchni rośnie ciasto na pizzę, wg przepisu Karoli.... ciekawe co nam wyjdzie..... jeszcze pół godz. ma rosnąć, nie wiem o której będziemy jeść....hmmmm....

o tej godzinie pizza?:confused::szok:
ja już byłam bardzo daleko:tak:

teraz zaczyna szlochać podczas spania, znowu zły sen, zaraz krzyk będzie, ale maminie rączki już gotowe:-)
u nas też tak czasem bywa i wtedy jak przytulę i się uspokaja bezcenne
:cool2:
Asiax - zrobiłabyś furorę w tym biustonoszu....:-)
Ja wczoraj się wybrałam na zakupy - chciałam kupić jeansy - kompletna porażka nie podoba mi się jakieś 90% tego co jest - normalnie porażka - z koszulek tylko jedna była sensowna .... nie lubię takich zakupów
ja też nie wiem czy ja taka stara jestem i już ubieram się jak stara dewota bo ta moda to w ogóle jest nie dla mnie chyba zrobiłam się stara i zgorzkniała:-p

Własnie wróciłam ze szczepienia...
agatka zdrowa, ale doktorka wyprowadziła mnie z rownowagi:wściekła/y:
Baba mnie ochrzaniła, dlaczego dziecku nie daje soczków, owoców i warzyw:wściekła/y: Mówie, ze jej, ze z tego co wiem to przy naturalnym karmieniu nie prowadza sie nic do ukonczenia 6 miesiecy, a ona: "Przeciez w 5 miesiacu sie juz wprowadza":wściekła/y: Normalnie mnie ochrzaniła głupia *****:wściekła/y: Mam juz w tyłku i tak zrobie po swojemu, nie mam zamiaru dawac małej soczków czy innych rzeczy dopoki nie potrzebuje, a narazie nie potrzebuje!
Wiem, ze moje mleczko jest dla Agatki ciagle najlepsze i juz!!! Ta baba jest zdecydowanie anty-karmieniowa piersia:wściekła/y:

Oprocz tego gadała do mnie jakims niezrozumiałym jezykiem, w stylu czy mała ma skostniałe stawy:confused: itd...
Głowke ma ponoc krzywą, bo lezy na 1 boku i juz nas chciała na rehabilitacje wysyłac:wściekła/y: No cholera przeciez bym zauwazyła jakby było cos nie tak!!!!

To jest moje dziecko i chyba wiem co dla niej najlepsze!!! Przybiera na wadze, jest zdrowa wiec niech sie odpieprzy!!!!

No to ponarzekałam:-p
ale pojebus doktoris zamiast namawiać do jak najdłuższego karmienia cycem głupia baba
u nas też była główka z jednej strony troszkę spłaszczona bo woli prawą stronę ale już ostatnio stwierdziła, że jest ok

mam lenia i taki dzień rozczulający chodzę i chlipię:zawstydzona/y:

Do góry