Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko ja z córą nie bardzo mogę nawet jak jest babcia to ona mi spac nie da ale dziś jakoś pobawiła się przy mnie sama a potem się położyła ze mnąGosia, olej czasem te wszystkie obowiązki w domu i kładź się w dzień, jak się wstaje to humor od razu lepszy. To że naczynia będą nie pozmywane, czy pranie nie zrobione to się nic nie stanie. Ja bardzo często w dzień kładę się z Matim chociaż na godzinkę. Kiedy jestem wyspana to od razu świat jest bardziej kolorowy![]()
GOSIA daj mi ten patent na spanie ,bo ja dzisiaj sie albo utopie albo przez okno wyskocze.
Polenka,Laurka wszystkiego najlepszeo z okazji miesięcznic
Olinek ma dzisiaj imieniny![]()

(tak tak już tak szybko bo szybciej wstalismy dziś i M szedł porobić to i owo na podwórku i wziął ze sobą synka)i teraz nie ma czasu aby z nim dalej biegać a zebym ja też szła to nie za bardzo bo chłodno na dworzu nie ciekawie aby też z Alankiem być
ech no cóż życie

Myslalam ze pospi z godzinke i wstanie na jedzenie a ta neee... Jak o 17 zjadla to kolacji nie chciala
Moje dziedzie bez jedzenia spi hehe